Înscrieri prelungite pentru Branding Romania 2012

0

Asociaţia Clubul Liderii Mileniului Trei organizează cea de-a cincea ediţie a şcolii de vară Branding Romania care se va desfăşura în perioada 26 – 31 august 2012la Braşov. Subdeviza “Define yourself!”, proiectul îşi propune să informeze, să mobilizeze şi să responsabilizeze tinerii pasionaţi de autodezvoltare pentru a contribui la transformarea comunităţii din care provin.

Branding Romania, unica şcoală de vară focalizată pe reconstruirea imaginii de ţară, facilitează participanţilor cele mai puternice experiențe de învățare și, astfel, le oferă acestora resursele necesare dezvoltării durabile, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional.

Pentru prima oară, participanții vor fi atât din România, cât şi din Republica Moldova. Se pot înscrie tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 22 de ani, completând până la 28 iulie formularul aflat pe site: branding.clublmt.ro/aplica-acum/. Cadrul de desfăşurare a evenimentului implică sesiuni de training, activităţi de relaxare şi de divertisment prin interacţione constantă cu profesionişti din mai multe domenii: Creativitate, Leadership, Improvizaţie, Branding Personal, Responsabilizare socială, Educaţie.

Branding Romania + Rep. Moldova 2012: “Define yourself!” are ca obiective:  transmiterea unui set calitativ de informaţii şi instrumente practice de implicare responsabilă a tinerilor în societatea prezentă, desfăşurarea unui cadru de interacţiune directă bazată pe educaţia non-formală, fundamentarea şi dezvoltarea comunităţii de tineri pasionaţi, inteligenţi, pragmatici, entuziaşti în vederea transformării vizibile şi treptate atât a României, cât şi a Republicii Moldova .

Misiunea proiectelor realizate de Asociaţiei Clubul Liderii Mileniului Trei este de a genera schimbare, persoană cu persoană.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează