Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inscrieri pentru Capitala Europeana a Tineretului 2012!

1

Orasele din Romania pot sa se inscrie in aceasta luna in cursa pentru Capitala Europeana a Tineretului 2012, transmite Romanian Global News.

youthAstfel, ele se pot alatura celorlalte orasele europene care pot sa-si anunte interesul prin prezentarea planurilor lor pentru un program ambitios de un an care sa capaciteze tinerii. Nominalizarile trebuie sa fie insotite de o declaratie – suport din partea unei structuri independente de tineret locala sau regionala sau, daca nu exista un consiliu local al tinerilor, din partea unei coalitii de ONG-uri locale de tineret. Data limita pentru inscriere este 25 ianuarie 2010.

Pentru mai multe informatii se poate consulta link-ul http://www.youthforum.org/en/node/1441

CALL FOR APPLICATION FOR EUROPEAN YOUTH CAPITAL 2012

….it could be your city!

The YFJ continues to work on youth empowerment and a better relationship between European and local level.

The ‘European Youth Capital’ (EYC) is a title granted by the European Youth Forum to a European city for a period of one year, during which it is given the chance to showcase its youth-related cultural, social, political and economic life and development.

The first and current European Youth Capital is Rotterdam (the Netherlands). The European Youth Forum (YFJ) has awarded the  EYC 2010 title to Turin (Italy) and EYC 2011 to Antwerp (Belgium). Considering the success the European Youth Capital initiative met and the great interest amongst applicant cities, the YFJ is launching a new call for the European Youth Capital 2012.

Please find the call and the application form in attachment, and do not hesitate to disseminate it to those to whom it might be of interest.

Contact Person:
Magdalena Kurz, Policy Officer Particiation

via youthforum.org

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.