Inscrieri in Reteaua de Tineret a Parlamentului Cultural European in Romania

0

 

Alatura-te unei retele de tineri interesati de cultura in Romania si poti participa la cresterea unei comunitati profesionale de artisti, manageri culturali si alti specialisti din domeniu. Impreuna putem sa schimbam idei si sa discutam practici culturale din Romania si din Europa, avem ocazia sa ne cunoastem mai bine si sa realizam proiecte comune, si sa participam la Reteaua de Tineret a Parlamentului Cultural European.

Inscrie-te si tu pana pe 28 iunie 2013 trimitand un CV si o scurta scrisoare de intentie la 

ecpyn.romania@gmail.com

 

 

.Noi suntem Corina Bucea si Raluca Pop si coordonam ECP YN Romania, din care si tu poti face parte. Cautam persoane tinere, cu varsta intre 20-35 de ani, care activeaza in sectorul cultural din Romania si doresc sa se implice pentru a promova cultura si arta in Romania. La inceput vom fi 10 persoane din medii culturale diferite, din toata tara. Apoi ne propunem ca reteaua sa creasca. Ne dorim sa aducem impreuna persoane bine conectate la practica culturala a domeniului in care lucreaza, dornice sa cunoasca tineri profesionisti din restul tarii si din Europa si sa fie ambasadori ai artei si culturii in comunitatea lor. Cautam sa ne cunoastem si sa lucram impreuna pentru a transforma diferentele de optiuni artistice, pregatire profesionala specifica sau mediu de lucru intr-un avantaj. Asteptam cu interes propuneri din intreaga tara, de la tineri animati de dorinta de dialog si schimb de experiente si intentia de a sustine valoarea artei si culturii, in Romania si la nivel international.Termen limita: 28 iunie 2013

Cum: trimite un email la adresa ecpyn.romania@gmail.com cu documentele solicitate

Ce documente: CV si o scurta scrisoare de intentie (maxim 300 de cuvinte), in limba romana sau engleza

Cine: tineri cu varsta intre 20 si 35 de ani, din mediu urban sau rural, orice practica culturala

Pentru mai multe detalii despre Reteaua de Tineret a Parlamentului Cultural European, consultati documentul alaturat. Pentru detalii:ecpyn.romania@gmail.com (Raluca Pop si Corina Bucea).

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează