Inscrieri in Reteaua de Tineret a Parlamentului Cultural European in Romania

0

 

Alatura-te unei retele de tineri interesati de cultura in Romania si poti participa la cresterea unei comunitati profesionale de artisti, manageri culturali si alti specialisti din domeniu. Impreuna putem sa schimbam idei si sa discutam practici culturale din Romania si din Europa, avem ocazia sa ne cunoastem mai bine si sa realizam proiecte comune, si sa participam la Reteaua de Tineret a Parlamentului Cultural European.

Inscrie-te si tu pana pe 28 iunie 2013 trimitand un CV si o scurta scrisoare de intentie la 

ecpyn.romania@gmail.com

 

 

.Noi suntem Corina Bucea si Raluca Pop si coordonam ECP YN Romania, din care si tu poti face parte. Cautam persoane tinere, cu varsta intre 20-35 de ani, care activeaza in sectorul cultural din Romania si doresc sa se implice pentru a promova cultura si arta in Romania. La inceput vom fi 10 persoane din medii culturale diferite, din toata tara. Apoi ne propunem ca reteaua sa creasca. Ne dorim sa aducem impreuna persoane bine conectate la practica culturala a domeniului in care lucreaza, dornice sa cunoasca tineri profesionisti din restul tarii si din Europa si sa fie ambasadori ai artei si culturii in comunitatea lor. Cautam sa ne cunoastem si sa lucram impreuna pentru a transforma diferentele de optiuni artistice, pregatire profesionala specifica sau mediu de lucru intr-un avantaj. Asteptam cu interes propuneri din intreaga tara, de la tineri animati de dorinta de dialog si schimb de experiente si intentia de a sustine valoarea artei si culturii, in Romania si la nivel international.Termen limita: 28 iunie 2013

Cum: trimite un email la adresa ecpyn.romania@gmail.com cu documentele solicitate

Ce documente: CV si o scurta scrisoare de intentie (maxim 300 de cuvinte), in limba romana sau engleza

Cine: tineri cu varsta intre 20 si 35 de ani, din mediu urban sau rural, orice practica culturala

Pentru mai multe detalii despre Reteaua de Tineret a Parlamentului Cultural European, consultati documentul alaturat. Pentru detalii:ecpyn.romania@gmail.com (Raluca Pop si Corina Bucea).

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.