Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inscrie-te la Zilele Educatiei Nonformale 2011

0

Toamna nonformală începe la ZENF!

În perioada 18 – 21 octombrie, se desfăsoară cea de-a doua ediție a Zilelor Educației Nonformale.

Vino să descoperim împreună cum vede Google dezvoltarea educatiei digitale, cum îmbini eficient teoria și practica în viziunea lui Marian Staș. Mihaela Feodorof ne povestește cum să ne alegem angajatorii, iar prietenii de la World Wildelife Fund ne învață despre dezvoltarea durabilă, iar Coca-Cola prezintă importanța voluntariatului în viitoarea carieră.

Înscrierile la workshop-uri se fac online, pe site-ul proiectului.  Pentru București, înscrierile sunt deschise până luni, 17 octombrie, ora 00.00.

Anul acesta, ZENF se desfășoară în patru mari centre universitare: București (18 – 21 octombrie), Iași (25 – 28 octombrie), Cluj (1 – 4 noiembrie) și Timișoara (8 – 11 noiembrie). Detalii despre fiecare eveniment, partenerii locali și activitățile desfășurate pot fi găsite pe  www.zenf.ro

Zilele Educației Nonformale 2011 este organizat de LEAP și finanțat de Comisia Europeana prin intermediul programului Tineret în Acțiune.

 

Despre LEAP

Link Education And Practice este prima organiza­ie constituita ca platforma de interac‑iune între studenți, companii, instituții și ONG-uri, cu scopul de a crea o punte de legătură între oferta educațională existentă și cerințele pieței de muncă. Pentru aceasta, LEAP îsi propune să promoveze și să faciliteze accesul tinerilor la activitaăți de educa­ție nonformală, activităț­i ce rafinează calităț­ile și aptitudinile importante în dezvoltarea personală și profesională.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.