Inscrie-te la Zilele Educatiei Nonformale 2011

0

Toamna nonformală începe la ZENF!

În perioada 18 – 21 octombrie, se desfăsoară cea de-a doua ediție a Zilelor Educației Nonformale.

Vino să descoperim împreună cum vede Google dezvoltarea educatiei digitale, cum îmbini eficient teoria și practica în viziunea lui Marian Staș. Mihaela Feodorof ne povestește cum să ne alegem angajatorii, iar prietenii de la World Wildelife Fund ne învață despre dezvoltarea durabilă, iar Coca-Cola prezintă importanța voluntariatului în viitoarea carieră.

Înscrierile la workshop-uri se fac online, pe site-ul proiectului.  Pentru București, înscrierile sunt deschise până luni, 17 octombrie, ora 00.00.

Anul acesta, ZENF se desfășoară în patru mari centre universitare: București (18 – 21 octombrie), Iași (25 – 28 octombrie), Cluj (1 – 4 noiembrie) și Timișoara (8 – 11 noiembrie). Detalii despre fiecare eveniment, partenerii locali și activitățile desfășurate pot fi găsite pe  www.zenf.ro

Zilele Educației Nonformale 2011 este organizat de LEAP și finanțat de Comisia Europeana prin intermediul programului Tineret în Acțiune.

 

Despre LEAP

Link Education And Practice este prima organiza­ie constituita ca platforma de interac‑iune între studenți, companii, instituții și ONG-uri, cu scopul de a crea o punte de legătură între oferta educațională existentă și cerințele pieței de muncă. Pentru aceasta, LEAP îsi propune să promoveze și să faciliteze accesul tinerilor la activitaăți de educa­ție nonformală, activităț­i ce rafinează calităț­ile și aptitudinile importante în dezvoltarea personală și profesională.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează