Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Începe Gala Societății Civile 2020 de la ora 19:00, la ”Evening Glory. Talk show de bine cu Exarhu” pe frecvențele Rock FM și live pe paginile de Facebook

0

Vă așteptăm, de la ora 19:00, la ”Evening Glory. Talk show de bine cu Exarhu” pe frecvențele Rock FM și live pe paginile de Facebook:

Gala Societății Civile l Rock FM l Morning Glory cu Răzvan Exarhu

Emisiunea va aduce în dezbatere subiecte de interes din proiectele înscrise în competiție, din mai multe domenii precum: sănătate, incluziune socială, educație, servicii sociale, participare publică, drepturile omului, mediu și patrimoniu, alături de patru membri ai juriului:

Diana Oncioiu l Roxana Bucată l Gelu Duminică l Vlad Mixich

https://www.facebook.com/galasocietatiicivile

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.