Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Încă două săptămâni și poți câștiga un city-break la Barcelona, oferit de Roca

0

Cu ocazia aniversării a 10 ani în România, Roca trimite un cuplu norocos la Barcelona, unde a început întreaga istorie a companiei, în urmă cu aproape 100 ani.

Roca te trimite în orașul în care a început totul acum aproape 100 ani, de unde s-a dezvoltat compania de-a lungul timpului devenind lider mondial în producția de obiecte sanitare și mobilier pentru baie. Pentru a intra în competiție, trebuie să răspundeți la patru întrebări simple pe website-ul Roca, despre produsele și istoria companiei. Dacă răspundeți corect la toate cele patru întrebări, veți fi incluși pe lista din care se vor alege cei șase finaliști, care vor putea câștiga o excursie la Barcelona sau a unul dintre cele cinci seturi de baterii tip L20 pentru duș și lavoar.
Roca_Barcelona

Câștigătorii vor fi anunțați pe 29 iulie, după ce vor fi contactați direct în prealabil. City-break-ul la Barcelona include bilete de avion pentru două persoane, cazare de 3 nopți într-un hotel de 4 stele în camera dublă cu mic dejun inclus, transport dus-întors între aeroport și hotel și asigurare de sănătate. Următorii cinci finaliști selectați vor câștiga câte un set de baterii L20 pentru lavoar și duș, produse de top ce au încorporată tehnologia ColdStart® care împiedică pornirea automată a boilerului atunci când nu este necesar, astfel asigurând o mai mare economie de apă și energie.

Povești din Barcelona

Când spui Barcelona spui Gaudi. Sau spui La Rambla? Sau Sagrada Familia? Sau fructe de mare și vin? Barcelona este nu doar o oaza de istorie, ci mai ales o explozie de energie care fascinează orice persoană care ajunge să rătăcească pe străzile orașului. Nu e de mirare ca farmecul Barcelonei atrage 9 milioane de turiști pe an din toate colțurile lumii.

Barcelona are o experiență unică de oferit indiferent de preferințe, poate aduce plimbări lungi prin Parcul Güell, sesiuni de shopping pe celebra arteră La Rambla, fascinația arhitecturală pe care o are Sagrada Familia, dar și o explozie de arome, culori si texturi pentru gurmanzi pe care le asezonează cu unele dintre cele mai apreciate vinuri, cele spaniole.

Puteți intra în competiția Roca accesând link-ul de mai jos:
http://www.ro.roca.com/noutati-si-evenimente/noutati/2016/mai/premio-barcelona?utm_source=Media&utm_medium=PR&utm_campaign=PR%20Romania

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.