Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Încă 2 săptămâni de înscriere pentru finanțări nerambursabile în valoare totală de 30.000 de euro

0

Încă 2 săptămâni de înscriere pentru finanțări nerambursabile în valoare totală de 30.000 de euro

UniCredit Bank și Asociația Brand Minds au prelungit termenul de înscriere pentru competiția Granturile AMC pentru digitalizarea afacerilor, până pe 14 august 2020, ora 18:00. Antreprenorii care își doresc să obțină o finanțare nerambursabilă pentru dezvoltarea unui proiect cu o componentă digitală pentru afacerea lor pot continua să aplice pe www.unicredit.ro/GranturiAMC.

Afacerile care au nevoie, spre exemplu, de un sistem de contabilitate automat, semnătură electronică, sistem de gestiune digital, un website nou, un magazin online sau de digitalizarea proceselor de producție, pot aplica prin formularul de înscriere disponibil pe website-ul competiției pentru a câștiga una dintre cele 7 finanțări nerambursabile acordate prin program:

  • Un grant în valoare de 8.000 de euro;

  • Două granturi în valoare de 5.000 de euro fiecare;

  • Patru granturi în valoare de 3.000 euro fiecare.

Odată închisă perioada de înscrieri, va urma o etapă de verificare și publicare a proiectelor valide, acestea din urmă intrând în etapa de vot din partea publicului între 31 august și 6 septembrie, până la ora 23:00, dar și o etapă de evaluare de către membrii juriului, în perioada 31 august – 8 septembrie 2020. Câștigătorii vor fi stabiliți în urma unui punctaj final care va fi format din 20% votul publicului și 80% evaluarea juriului. Proiectele câștigătoare vor fi anunțate la finalul etapei de evaluare, conform regulamentului oficial al competiției, disponibil aici.

Mai multe detalii și recomandări despre modul de aplicare și despre modul în care antreprenorii își pot pregăti proiectele pentru înscriere se pot regăsi pe website-ul competiției, www.unicredit.ro/GranturiAMC și în documentele suport disponibile aici.

Granturile AMC pentru digitalizarea afacerilor fac parte din Academia Minților Creative, un program de educație financiară și antreprenorială susținut de UniCredit Bank. Alături de Barometrul Minților Creative (prima cercetare din România asupra obstacolelor și perspectivelor antreprenorilor creativi), Miercurea Minților Creative (primul festival de shopping și socializare dedicat afacerilor creative), Ghidul 24/7 și Pachetul Creativ, acesta face parte din platforma UniCredit Bank de susţinere a micro-antreprenorilor din industrii creative din România.

********************

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o rețea unică vest, central şi est europeană bazei sale de clienți. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

www.unicredit.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.