Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

In topul celor mai bune festivaluri europene

0

 

FUSION Festival, in topul celor mai bune festivaluri europene

  

Dupa doua nominalizari consecutive in cadrul Festival Awards, FUSION Festival s-a clasat in 2013 in topul celor mai bune 10 festivaluri europene la categoria “Best Small European Festival”.

Festival Awards este unicul eveniment la nivel european care aduce laolalta industria organizatorilor de festivaluri. Competitia pune accent pe recompensarea viziunii si creativitatii evenimentelor, prin intermediul aprecierilor primite din partea publicului si a juriului de specialitate. Scopul declarat al Festival Awards este de a aduce in lumina impactul pozitiv pe care evenimentele muzicale il au la nivel cultural, economic si social.

Peste 360 de festivaluri din 34 de tari au concurat la editia din 2013, la categorii diverse, precum cel mai bun festival european, cel mai bun headline, cel mai bun line-up etc. Evenimente de renume precum Berlin Festival (Germania), EXIT Festival (Serbia), Open’er Festival (Polonia), Sziget (Ungaria), Tomorrowland (Belgia), Woodstock Festival (Polonia) s-au numarat pe lista participantilor.

 

FUSION Festival se gaseste pe lista celor mai bune festivaluri europene, fiind singurul eveniment din Romania care, prin votul publicului, se claseaza in topul celor mai bune zece festivaluri din categoria “Best Small European Festival”.

La European Festival Awards au mai concurat festivaluri romanesti de renume precum B’Estfest, ARTmania, Plai si Summer Well, alaturi de sute de evenimente din tari precum Germania, Belgia, Croatia, Polonia sau Irlanda. Lista scurta a categoriei Best Medium Sized Festival din competitia Festival Awars cuprinde un al 2 lea eveniment romanesc, Electric Castel Festival, aflat la prima editie. Desemnarea castigatorilor se va face in cadrul galei ce va avea loc in 15 Ianuarie 2014 la Groningen in Olanda.

Dupa ce in 2013 a adus pe scena din Romania nume de referinta ale muzicii electronice, pentru a 5 a editie, FUSION Festival promite un show unic in Romania. Desfasurat la baza barajului de acumulare de la Gura Riului, Sibiu, FUSION este mai mult decat un festival, este o experienta multimedia care imbina muzica electronica efectele vizuale si spectacolele pirotehnice.

Mai multe detalii sunt oferite pe site-ul www.fusionfesival.ro dar si pe Facebook, pe pagina oficiala Fusion Festival.

FUSION - SEE THE MUSIC 4 web

SEE THE MUSIC | www.fusion.com.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.