In topul celor mai bune festivaluri europene

0

 

FUSION Festival, in topul celor mai bune festivaluri europene

  

Dupa doua nominalizari consecutive in cadrul Festival Awards, FUSION Festival s-a clasat in 2013 in topul celor mai bune 10 festivaluri europene la categoria “Best Small European Festival”.

Festival Awards este unicul eveniment la nivel european care aduce laolalta industria organizatorilor de festivaluri. Competitia pune accent pe recompensarea viziunii si creativitatii evenimentelor, prin intermediul aprecierilor primite din partea publicului si a juriului de specialitate. Scopul declarat al Festival Awards este de a aduce in lumina impactul pozitiv pe care evenimentele muzicale il au la nivel cultural, economic si social.

Peste 360 de festivaluri din 34 de tari au concurat la editia din 2013, la categorii diverse, precum cel mai bun festival european, cel mai bun headline, cel mai bun line-up etc. Evenimente de renume precum Berlin Festival (Germania), EXIT Festival (Serbia), Open’er Festival (Polonia), Sziget (Ungaria), Tomorrowland (Belgia), Woodstock Festival (Polonia) s-au numarat pe lista participantilor.

 

FUSION Festival se gaseste pe lista celor mai bune festivaluri europene, fiind singurul eveniment din Romania care, prin votul publicului, se claseaza in topul celor mai bune zece festivaluri din categoria “Best Small European Festival”.

La European Festival Awards au mai concurat festivaluri romanesti de renume precum B’Estfest, ARTmania, Plai si Summer Well, alaturi de sute de evenimente din tari precum Germania, Belgia, Croatia, Polonia sau Irlanda. Lista scurta a categoriei Best Medium Sized Festival din competitia Festival Awars cuprinde un al 2 lea eveniment romanesc, Electric Castel Festival, aflat la prima editie. Desemnarea castigatorilor se va face in cadrul galei ce va avea loc in 15 Ianuarie 2014 la Groningen in Olanda.

Dupa ce in 2013 a adus pe scena din Romania nume de referinta ale muzicii electronice, pentru a 5 a editie, FUSION Festival promite un show unic in Romania. Desfasurat la baza barajului de acumulare de la Gura Riului, Sibiu, FUSION este mai mult decat un festival, este o experienta multimedia care imbina muzica electronica efectele vizuale si spectacolele pirotehnice.

Mai multe detalii sunt oferite pe site-ul www.fusionfesival.ro dar si pe Facebook, pe pagina oficiala Fusion Festival.

FUSION - SEE THE MUSIC 4 web

SEE THE MUSIC | www.fusion.com.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează