In Romania s-a descoperit cea mai mare reptila zburatoare din lume!

0

Da, asa e! Avem cea mai mare reptila zburatoare din lume! E drept, a trait acum multi ani pe la noi, dar totusi a trait in Romania! Mai exact in judetul Alba…

„O vertebra cervicala apartinand celui mai mare Pterosaur (reptila zburatoare) din lume, care avea o anvergura a aripilor de 16 metri, a fost descoperita in zona Sebes, judetul Alba, si urmeaza sa fie omologata in aceasta toamna de catre specialisti internationali”

via 9am.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează