În căutarea tinerilor talentaţi din diaspora

0

Festivalul Internaţional Propatria a 4-a ediţie Roma 2014 – Înscrieri până pe data de 30 aprilie 2014.

propatria2014

În perioada 20 iunie – 7 iulie 2014 va avea loc, la Roma, a patra ediţie a FESTIVALULUI  PROPATRIA –TINERE TALENTE ROMÂNEŞTI, organizat de Asociaţia culturală româno-italiană PROPATRIA în colaborare cu Asociaţii din Franța,  Austria, Belgia, Cipru, Spania, Canada, SUA, Italia și România. Festivalul beneficiază de sprijinul Ministerului de Externe al României, prin DPRRP, al Ambasadei României în Italia, şi de înalte patronaje instituţionale italiene.

Festivalul va fi promovat și urmărit prin intermediul mass mediei din diaspora și România.

Obiectivele evenimentului,  unic în felul său, sunt acelea de a aduce în atenţia publicului românii de succes din diaspora și construirea unei imagini reale, pozitive, a României, peste hotare.

Pe parcursul celor două saptămâni vor avea loc numeroase întâlniri cu muzicieni și artiști consacraţi din diaspora. Evenimentul principal și final al Festivalului va fi  “Gala Tinerelor Talente”, care se va desfășura pe data de 6 iulie 2014 şi la care sunt  invitaţi să participe tineri români sau de origine română, cu reşedinţa în diaspora, care s-au afirmat obţinând rezultate de excelenţa în diferite domenii: muzică, arte vizuale, sport, știinţe, literatură, jurnalism etc.

Mai multe informatii aici.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.