Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În căutare de schimbă-lume: Ziua Internațională a Managerilor de Voluntari

0

De mai bine de 27 de ani organizația Pro Vobis- Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat crede în puterea faptelor bune și își pune energia și experiența în folosul promovării voluntariatului în România.

De cele mai multe ori, oamenii din sectorul ONG lucrează pentru cauzele pe care le susțin, însă nu se oprească suficient de des pentru a se uita la ce reușeșc să clădească în jurul lor. Cu toate acestea, în drumul spre a face lumea un loc mai bun, cu siguranță fiecare ONG a reușit să adune o doză sănătoasă de inspirație – în special uitându-se cu mândrie la cei care fac parte chiar din organizația lor.

Cum pe 5 noiembrie este Ziua Internațională a Managerilor de Voluntari, Pro Vobis lansează o invitație spre oamenii din sectorul ONG – să își ia un moment pentru a-i celebra pe cei care inspiră și coagulează forțele voluntarilor din organizațiile lor. Astfel a luat naștere campania „Ne coordonatorul de voluntari!”, campanie care ne oferă tuturor ocazia de a-i cunoaște și a le recunoaște meritele celor care reușesc să fie o adevărată forță de mobilizare în organizațiile din care fac parte– coodonatorii de voluntari.

Organizațiile sunt încurajate să le mulțumească coordonatorilor de voluntari din echipa lor pentru munca pe care o depun și pentru modul în care reușesc să inspire și să provoace zi de zi voluntarii să fie mai buni și mai implicați în comunitățile din care fac parte.

Pentru a-și nominaliza coordonatorii de voluntari organizațiile trebuie să trimită o poză a persoanei respective, sigla organiazației lor și un paragraf despre ce face persoana respectivă să fie specială pentru ei. Nominalizările se pot face până pe data de 4 noiembrie la adresa de email programe@provobis.ro iar mai apoi acestea se vor adăuga în albumul super-coordonatorilor de voluntari din campania pe care Pro Vobis o va desfășura pe pagina de Facebook.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.