Impreuna pentru comunitate

0

Holcim Romania porneste campania de voluntariat “Impreuna pentru comunitate”, cu ocazia implinirii a 100 de ani de existenta in lume a Grupului si a 15 ani de prezenta locala. Pe parcursul acestui an, cei aproximativ 1.100 de angajati ai Holcim Romania vor participa la actiuni de responsabilitate sociala in mai multe orase din tara.

Actiunile de voluntariat din campania “Impreuna pentru comunitate” se vor desfasura in 15 localitati din tara: Bucuresti, Chitila, Alesd, Brasov, Campulung, Craiova, Cluj-Napoca, Pitesti, Ploiesti, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Targu Mures, Timisoara si Turda.

Ele se vor concentra pe trei domenii – reabilitare, plantare si colectare deseuri.

Toate actiunile organizate in aceasta campanie au fost propuse de angajatii companiei din fiecare locatie, fiind selectate si alaturi de reprezentanti ai comunitatilor locale, beneficiarii directi si indirecti ai acestor initiatiative ridicandu-se la peste 50.000 de locuitori, potrivit estimarilor Holcim Romania.

 

De-a lungul existentei sale, Grupul Holcim s-a bazat in primul rand pe oameni. In cultura organizationala a companiei, omul reprezinta piatra de temelie pentru sustinerea principiilor, strategiei si obiectivelor de afaceri. Secretul longevitatii si stabilitatii Grupului rezida in echipe omogene, bine pregatite si motivate, care au forta de a schimba mentalitati si realitati. Iata motivul pentru care 2012 se deruleaza sub umbrela cauzei „Impreuna pentru comunitate”.

Pe tot parcursul anului 2012, angajatii Holcim din toate colturile lumii vor munci pentru minim o zi ca voluntari in programe sociale cu scopul de a insuma, prin timpul petrecut in actiuni de solidaritate, cel putin 100 de ani. Acesta este un cadou simbolic oferit de echipa Holcim comunitatii globale in semn de recunostinta fata de suportul si sprijinul oamenilor, de-a lungul timpului.

Holcim Romania se alatura celor peste 80.000 de angajati Holcim din toata lumea in initiativa de a reda comunitatii globale 100 de ani de voluntariat prin actiuni de responsabilitate sociala.

Incepand cu luna aprilie 2012, Holcim Romania da startul unei campanii de voluntariat in care cei peste 1100 de angajati ai companiei vor implementa solutii concrete pentru nevoile reale ale comunitatilor din orasele Bucuresti, Chitila, Alesd, Brasov, Campulung, Cluj Napoca, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Targu Mures, Timisoara si Turda. Angajatii Holcim se vor implica in reabilitarea de drumuri, reconstructia de spatii de joaca, in plantari de copaci sau curatari ale unor zone de interes public.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează