Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Imposibilități, un spectacol de CRISTIAN GOG – turneu în România și Republica Moldova

0

Cel mai talentat român în 2012 pornește într-un nou turneu în România și Republica Moldova cu spectacolul IMPOSIBILITĂȚI / 2 ore de spectacol unic / Citirea gândurilor, influențarea lor, telepatie, hipnoză și multe alte numere de mentalism.

Primul mentalist din lume care a reuşit să câştige un concurs de talente important, Cristian Gog, pornește într-un nou turneu în România și Republica Moldova cu spectacolul IMPOSIBILITĂȚI.

Cristian Gog - Imposibilități

Turneul Cristian Gog în Imposibilități este un turneu care își propune să transporte audiențele dincolo de limite, în lumea imposibilului. Pentru această toamnă sunt programate spectacole în 6 orașe, urmând ca în primăvară turneul să ajungă în alte 20 de orașe din România și Republica Moldova.

Calendarul turneului Cristian Gog în Imposibilități pentru această toamnă este:

  • 10.11.2014 – Sibiu – Sala Thalia
  • 11.11.2014 – Târgu-Mureș – Centrul Cultural Mihai Eminescu
  • 12.11.2014 – Brașov – Sala Operei
  • 24.11.2014 – Iași – Casa de Cultură a Studenților
  • 25.11.2014 – Suceava – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 26.11.2014 – Botoșani – Casa de Cultură a Sindicatelor

În timpul spectacolului de două ore, Cristian Gog îi va face pe toți spectatorii din sală să creadă în imposibil. Citirea gândurilor, influențarea lor, telepatie, hipnoză și multe alte numere de mentalism vor fi desfașurate pe scenă într-o atmosferă plină de mister și bună dispoziție.

Cristian Gog a fost votat de către publicul român ca fiind „cel mai talentat român” în cadrul emisiunii Romanii au talent (ediția 2012), iar The Sun l-a declarat pe Cristian „Omul care și-a oprit inima pentru a câștiga Românii au Talent.”

„Vreau să ridic nivelul divertismentului când sunt pe scenă, să ofer un spectacol unic, plin de amuzament și de participare din partea spectatorilor, care să-i motiveze pe toți cei prezenți.” a declarat Cristian Gog.

Video Cristian Gog: https://www.youtube.com/watch?v=6a0mYRAGfsQ

Mentalismul este forma de divertisment prin care cineva produce efecte ce implică anumite fenomene inexplicabile: percepție extrasenzorială, citire a gândurilor, telepatie, anticipare a unor evenimente sau acțiuni ale anumitor persoane, clarviziune, control asupra anumitor obiecte doar prin puterea minții sau chiar influențarea viitorului. Efectele de mentalism sunt menite să nască întrebări, curiozități și să inducă o plăcută stare de perpexitate. Principalul scop al acestora este însă de a oferi un diverisment de calitate și de a atinge spectatorul pe plan emoțional, astfel încât experiența trăită să fie de neuitat.

Biletele costă 30 sau 40 de lei în funcție de locul în sală și 100 de lei biletele VIP (bilete VIP includ afişul cu autograf, o lingură marca Cristian Gog) și pot fi achiziționate online de pe www.biletmaster.ro sau offline de la casieriile sălilor de spectacol.

Evenimentul este produs de Guevara Events.

www.cristiangog.ro

www.facebook.com/cristiangog

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.