Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Impact Hub Bucharest susține digitalizarea industriei de coworking prin parteneriatul cu Bright Spaces

0

Bright Spaces și Impact Hub Bucharest lansează astăzi o platforma interactivă de vizualizare 3D și închiriere digitală a spațiilor disponibile din cadrul locației din Floreasca. Viitorii clienți ai Hub-ului pot accesa tururile virtuale, selecta spațiile preferate și solicita oferte personalizate pe: https://tur-floreasca.impacthub.ro/projects/impacthub

Bright Spaces lansează un nou produs inovativ, dedicat spațiilor de coworking din România și la nivel internațional, pe lângă platformele pe care le dezvoltă pentru clienții din industria de office. Prima implementare s-a realizat pentru Impact Hub Bucharest, organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale. Impact Hub este prezent în București din 2012 și are două locații fizice aici, în zonele Universitate și Floreasca.

Platforma de vizualizare, interacțiune și preleasing a birourilor private din Impact Hub Floreasca este LIVE și poate fi accesată aici: https://tur-floreasca.impacthub.ro/projects/impacthub

Dezvoltarea unei astfel de platforme poate dura între 2 și 4 săptămâni și presupune o implicare minimă din partea clientului. Bright Spaces gestionează de la crearea tururilor 3D la partea tehnica și până la admin panel-ul personalizate conform brandingului și specificațiilor fiecărui spațiu de coworking. Soluția este scalabilă la nivel național și internațional, indiferent de dimensiunea sau locația spațiilor flexibile de lucru.

Soluția Bright Spaces este una care acoperă o nevoie de simplificare a procesului de lead generation. Ai practic la îndemână o soluție de randare 3D interactivă a spațiului, iar procesul de selecție al unui birou, în cazul nostru, este simplificat prin integrarea cu CRM-ul. În plus, Impact Hub este de aproape 10 ani un promotor al inițiativelor antreprenoriale locale, astfel încât suntem extrem de încântați să colaborăm cu echipa Bright Spaces, membrii ai comunității noastre. Pentru noi acest proiect pilot este intersecția între inovare, antreprenoriat local și experiențe noi astfel încât sperăm ca în curând să devină o practică obișnuită în proiectele noastre.” – Vlad Craioveanu, cofondator Impact Hub Bucharest.

Lucrăm constant la a dezvolta produse care oferă clienților noștri o experiență digitală nouă, prin care se diferențiază și se poziționează ca ambasadori ai inovației în piață. Lansăm astăzi o platformă de vizualizare și închiriere pentru Impact Hub Bucharest – primul spațiu flexibil cu care avem onoarea de a colabora și unde avem și biroul, care va susține eforturile de creștere și de comunicare ale clientului nostru.” – Bogdan Nicoară, CEO & Cofondator Bright Spaces.

Despre Bright Spaces

Bright Spaces este un startup proptech, dezvoltat în România, ce oferă o soluție digitală completă de prezentare și ofertare a clădirilor de birouri și a spațiilor disponibile din acestea. Cu ajutorul vizualizării în mediu 3D, disponibilitatea digitală a spațiilor și diferite module de automatizare, optimizare și digitalizare a acțiunilor specifice procesului de închiriere de spații de birouri, Bright Spaces urmărește creșterea numărului de cereri relevante și închiderea mai rapidă a înțelegerilor comerciale din acest segment.

Despre Impact Hub

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 2.000 de membri în 2 locații centrale din București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țari. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.