IG Alpbach Romania ofera burse pentru Floating Conference 2015

0

 IG Alpbach Romania, membru oficial al Forumului European Alpbach, cu sediul in Viena, te invita sa aplici pentru o bursa pentru perioada 15.06 – 17.06.2015, pentru a participa la una din cele mai mari conferinte europene, ce va avea loc pe Dunare, in perioada 16 – 25 iunie.

Procesul de aplicatii pentru bursele din cadrul Floating Conference a inceput, data limita de trimitere a formularului de inregistrare, alaturi de CV (la adresa ig.alpbach.romania@gmail.com) fiind 10 iunie.

IG Alpbach Romania (IGAR) te invita la conferinta internationala din data de 15 iunie, ce va avea loc la Haus der Donau Bucuresti (1-3 Nicolae Iorga), incepand cu ora 09.00 pana la ora 16.00, sa iei parte la cele doua workshopuri pe cultura si turism, conduse de dr.Christian Baumgartner si Johannes Becker.

Aceasta este prima zi de conferinta din cadrul conferintei organizate de GIZ (Die Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH ). Participantii au posibilitatea de a aplica pentru o bursa completa pentru urmatoarele doua zile (16 – 17 iunie), la continuarea conferintei de pe vapor. Puteti aplica pana pe 10 iunie. Pe 11 iunie vom anunta bursierii. Acestia se vor imbarca dupa conferinta din data de 15 iunie, din Ruse. Transportul din Bucuresti la Ruse este asigurat, la fel cel din data de 17 iunie.

Navigheaza catre oportunitati, vino sa ne cunosti, noi facem parte din reteaua europeana de tineri din 40 tari, a Forumului European Alpbach!

La evenimentul din data de 15 iunie poti afla cum poti obtine burse pentru a participa la Forumul anual din Austria, din regiunea Tyrol.

Pentru orice intrebari, ne poti contacta la ig.alpbach.romania@gmail.com sau pe Facebook.

Pagina oficiala: www. igar.ro/danube-conference

Facebook: https://www.facebook.com/IGAlpbachRomania

Membru al: www.alpbach.org

 Logo IG Romania

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.