ICR merge la targul de carte de la Bruxelles

0

Institutul Cultural Roman si-a anuntat participarea in premiera la a 41-a editie a targului de carte de la Bruxelles, eveniment ce se va desfasura in perioada 17-21 februarie 2011.

Adunand peste 1000 de edituri din tari precum Belgia, Franta, Elvetia sau Israel, targul de la Bruxelles se desfasoara cu o frecventa anuala incluzand in program atat spectacole, cat si seri de lectura.

Sursa si mai multe informatii pe lumebuna.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează