Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Herbalife Nutrition sarbatoreste primul an al initiativei Nutrition for Zero Hunger

0

HERBALIFE NUTRITION SĂRBĂTOREȘTE ANUL INAUGURAL AL
“NUTRITION FOR ZERO HUNGER”, INIȚIATIVA PENTRU COMBATEREA FOAMETEI ÎN LUME

Herbalife Nutrition (NYSE:HLF), companie globală în domeniul nutriției, sărbătorește primul an al inițiativei Nutrition for Zero Hunger, care este un program global aliniat cu cel de-al doilea Obiectiv de Dezvoltare Durabilă al Organizației Națiunilor Unite și care își propune să combată foametea până în anul 2030 și să asigure siguranță alimentară și o nutriție mai bună.

La nivel global, peste 2 miliarde de persoane din întreaga lume nu au acces la suficientă hrană nutritivă. Populația globală este în continuă creștere, nevoia de alimente fiind estimată să crească în mod corespunzător. Prin intermediul inițiativei Nutrition for Zero Hunger, Herbalife Nutrition colaborează cu partenerii la nivel global pentru a pune la dispoziție resurse, alimente și educație pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

În sprijinul programelor critice și al campaniilor educaționale ale partenerilor Herbalife Nutrition din sectorul nonprofit, Nutrition for Zero Hunger a realizat următoarele până în prezent:

  • A oferit aproape 700.000 de mese și alimente nutritive copiilor și familiilor vulnerabile

  • A furnizat peste 500.000 de produse pentru persoanele care au nevoie de hrană și peste 1.500 kg de alimente familiilor în dificultate

  • A oferit unui număr de 47.000 de femei, educație privind alăptarea și nutriția pentru o dezvoltare sănătoasă a copiilor

  • A oferit pentru 40.000 de copii, suplimente alimentare esențiale pentru a reduce carențele nutritive și pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Inițiativa Nutrition for Zero Hunger a companiei Herbalife Nutrition a ajutat la reducerea foametei, dar mai avem încă un drum lung de parcurs pentru a construi o lume în care fiecare să aibă acces la hrană de calitate,” a declarat Alan Hoffman, Executive Vice President, Global Corporate Affairs Herbalife Nutrition. “Eradicarea foametei va presupune eforturile combinate ale guvernelor, organizațiilor non-profit și corporațiilor și vom lucra în continuare cu toate părțile interesate pentru a ne asigura că toată lumea are acces la nutriție.”

Pandemia globală sporește insecuritatea alimentară, iar conform unui raport recent al Organizației Națiunilor Unite, încă 132 de milioane de persoane se vor confrunta, probabil, cu insecuritate alimentară până la finele anului 2020. Acum mai mult ca oricând, există o nevoie urgentă de a le oferi populațiilor cu risc, acces la hrană sănătoasă, nutritivă.

În primul an, inițiativa a anunțat parteneriate cu parteneri globali din sectorul nonprofit, recunoscuți pentru impactul pe care îl au în combaterea foametei în lume, inclusiv Feed the Children, The Hunger Project, Chrysalis, National Hispanic Council on Aging și Fundația Crucii Roșii în China. Prin aceste parteneriate, Herbalife Nutrition încearcă să reducă foametea la zero punând la dispoziție hrană sănătoasă și resurse educaționale pentru comunitățile care au nevoie.

Pentru a afla mai multe despre Herbalife Nutrition, vizitați IamHerbalifeNutrition.com. Pentru a primi cele mai recente informații ale companiei de la Herbalife Nutrition, urmați-ne pe Twitter: @HerbalifeNews.

Despre Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition este o companie globală care a schimbat viața oamenilor oferind produse nutriționale excepționale și o oportunitate de afaceri dovedită pentru membrii săi independenți încă din 1980. Compania oferă produse de înaltă calitate, având la bază studii științifice, vândute în peste 90 de țări de către membri independenți care oferă consiliere individuală și o abordare orientată spre comunitate, iar acest lucru îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ. Prin inițiativa globală, de eradicare a foametei, Herbalife Nutrition se angajează, de asemenea, să ofere nutriție și educație comunităților din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vizitați IAmHerbalife.com.

# # #

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.