Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Herbalife Nutrition a lansat initiativa „Nutrition for Zero Hunger”

0

HERBALIFE NUTRITION A LANSAT INIȚIATIVA “NUTRITION FOR ZERO HUNGER”,

OFERIND 2 MILIOANE DE DOLARI PENTRU A AJUTA LA COMBATEREA FOAMETEI LA NIVEL GLOBAL

COMPANIA ANUNȚĂ PARTENERIATUL CU FEED THE CHILDREN, UN CAMPION GLOBAL PENTRU ERADICAREA FOAMETEI ÎN RÂNDUL COPIILOR

Herbalife Nutrition (NYSE: HLF), principala companie globală în domeniul nutriției, a anunțat lansarea inițiativei globale Nutrition for Zero Hunger (Nutriţie pentru Zero foamete), care se angajează să ofere suma de 2 milioane de dolari pentru a ajuta la eradicare foametei mondiale, pentru a se asigura că oamenii au acces la o nutriție adecvată în contextul creșterii obezității la nivel global. Inițiativa, cu asistența partenerilor non-profit, se va concentra pe asigurarea accesului la alimente sănătoase, îmbunătățirea educației nutriționale, identificarea resurselor alimentare durabile și creșterea gradului de conștientizare a crizei globale.

Odată cu lansarea inițiativei, compania și-a anunțat parteneriatul cu Feed the Children, o organizație non-profit care dorește să învingă foametea în rândul copiilor la nivel global. Feed the Children a desemnat luna septembrie drept luna în care Înfrângem Foametea (Defeat Hunger Month) și ca partener principal Nutrition for Zero Hunger (Nutriţie pentru Zero foamete), Herbalife Nutrition îi va susține programele pentru a ajuta la eradicarea foametei din întreaga lume.

„Inițiativa Nutrition for Zero Hunger (Nutriţie pentru Zero foamete) abordează probleme cheie de pandemie, iar împreună cu partenerii noștri, precum Feed the Children, sperăm să construim o lume în care fiecare persoană să aibă acces la alimente și nutriție de calitate”, a declarat Alan Hoffman, Executive Vice President, Global Corporate Affairs.

Ca lider în nutriția globală, Herbalife Nutrition a fost fondată, în urmă cu aproape 40 de ani, având la bază importanța și valoarea unei alimentații adecvate, oferind o sursă de hrană nutritivă de încredere printr-o rețea de distribuitori independenți, către clienți din întreaga lume.

Feed the Children este mândru să aibă ca și partener Herbalife Nutrition pentru a aborda importanta problemă a foametei în rândul copiilor”, a declarat Travis Arnold, Președinte și CEO Feed the Children. „Nu putem rezolva singuri problema. Știm că atunci când ne unim eforturile, vom avea un impact mai mare asupra familiilor din întreaga lume care au cea mai mare nevoie de noi.”

Feed the Children este o organizație care se dedică sprijinirii familiilor și comunităților prin furnizarea de asistență alimentară și resurse pentru a sprijini un trai de familie stabil atât în Statele Unite, cât și la nivel internațional în 10 țări. În 2018, Feed the Children a distribuit peste 40 milioane de kilograme de produse alimentare și lucruri de primă necesitate, colaborând cu partenerii din comunități pentru a sprijini 6,5 milioane de oameni la nivel global.

Pe lângă sprijinirea parteneriatelor strategice, Nutrition for Zero Hunger (Nutriție pentru Zero Foamete) se aliniază la Obiectivul 2 de Dezvoltare Durabilă al Organizației Națiunilor Unite, care solicită acțiuni îndrăznețe pentru a eradica foametea sub toate formele sale până în 2030, precum și soluții pentru a obține securitate alimentară și a îmbunătăți nutriția la nivel global. Prin oferirea celor 2 milioane de dolari, Herbalife Nutrition va:

Deveni partener cu organizațiile care abordează teme precum foamete, securitatea alimentară și malnutriția

Oferi donații de alimente și produse nutritive pentru persoanele vulnerabile

Furniza resurse pentru a sprijini educația nutrițională

Implica și educa comunitățile la nivel global prin campanii integrate

Hoffman a adăugat: „Am văzut cum alimentația sănătoasă are impact asupra vieții oamenilor și ne-am angajat să sprijinim această nevoie critică pentru populațiile vulnerabile din întreaga lume.”

Pentru a afla mai multe despre Herbalife Nutrition, vizitați IamHerbalifeNutrition.com. Pentru a primi cele mai recente informații ale companiei de la Herbalife Nutrition, urmați-ne pe Twitter: @HerbalifeNews.

Despre Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition este o companie globală din domeniul nutriției care și-a propus să facă lumea mai sănătoasă și mai fericită. Misiunea companiei este promovarea nutriției prin schimbarea vieții oamenilor cu produse și programe de nutriție excepționale, încă din 1980. Herbalife Nutrition oferă produse de înaltă calitate, realizate pe baze științifice, consiliere individuală prin membrii independenți Herbalife Nutrition și o abordare orientată spre comunitate care îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ. Produsele Herbalife Nutrition pentru nutriție, gestionarea greutății, energie și fitness, precum și îngrijire personală sunt disponibile prin rețeaua de membri independenți din peste 90 de țări.

Herbalife Nutrition susține Herbalife Nutrition Foundation, o organizație non-profit care sprijină organizațiile comunitare axate pe asigurarea unei nutriții corecte. De asemenea, Herbalife Nutrition sponsorizează peste 190 de sportivi, echipe și evenimente de talie mondială la nivel global.

Herbalife Nutrition are aproximativ 8.300 de angajați în întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați IAmHerbalife.com.

Despre Feed the Children

La Feed the Children, hrănim copii flămânzi. Avem în vedere o lume în care niciun copil nu adoarme noaptea flămând. În SUA și la nivel internațional, suntem dedicați să ajutăm familiile și comunitățile să aibă o viață stabilă și să reducem nevoia de ajutor pentru ziua de mâine, oferind în același timp hrană și resurse pentru a le ajuta astăzi. Distribuim donații de produse de la donatori din mediul corporate către partenerii din comunitățile locale, oferim sprijin pentru profesori și studenți și mobilizăm rapid resurse pentru a ajuta eforturile de recuperare atunci când se produc dezastre naturale. Pe plan internațional, gestionăm programe de dezvoltare comunitară axate pe copii din 10 țări. Salutăm parteneriatele pentru că știm că munca noastră nu ar fi posibilă fără relații de colaborare. Accesați feedthechildren.org pentru mai multe informații.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.