Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Henkel România anunță parteneriatul cu ediția de anul acesta a Festivalului Internațional de Teatru Sibiu

0

La 20 de ani de activitate pe piata locala, Henkel Romania continua sa sprijine valorile culturale romanesti

Henkel continuă să sprijine valorile culturale românești

festivalul de teatru sibiu 2014

Henkel România anunță parteneriatul cu ediția de anul acesta a Festivalului Internațional de Teatru Sibiu (FITS). Susținerea unuia dintre cel mai importante festivaluri culturale din România, în anul 2014,  face parte dintr-o serie de activități strategice care marchează 20 de ani de prezență a companiei pe piața românească și care subliniază implicarea activa a companiei Henkel în viața socială și culturală a comunității.

În cadrul colaborarii cu FITS, Henkel va sprijini câteva dintre activitătile prestigioase incluse în program. Astfel, compania va fi partenera unei expoziții inedite de fotografie a regizorului Radu Afrim, gazduită începând cu 7 iunie în Sala Thalia. Expoziția va dezvălui o latură mai puțin cunoscută a unuia dintre cei mai apreciați regizori români, în viziunea (nu mai puțin) apreciatului scenograf Dragoș Buhagiar.

De asemenea, una dintre stelele dezvelite de organizatorii festivalului pe Aleea Celebrității pe data de 14 iunie, va fi oferită cu sprijinul Henkel. Pe Aleea Celebrităților din Sibiu sunt dezvelite, de regulă în cadrul fiecărei ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, stele cu numele unor personalități care au marcat viața culturală orașului, ca o recunoaștere a excelenței lor culturale în România și chiar în lume.

Parteneriatul Henkel cu FITS, cu ocazia a 20 de ani de prezență a companiei în România, se înscrie într-o tradiție de susținere a inițiativelor culturale de prim rang. De la înființarea sa în 1994, compania a fost implicată activ în sponsorizarea sau organizarea unor proiecte culturale pe termen lung. Unul dintre acestea a fost Premiul Henkel  CEE pentru Artă, competitie anuală pentru tineri artiști contemporani, cu o preselecție locală prestigioasă. De-a lungul anilor, Henkel a mai fost alături de artiștii români, sprijiinind proiecte ale unor personalități consacrate, precum Dan Perjovschi și expozitii organizate de Clubul Electroputere Craiova sau de Galeria de Artă Contemporană a Muzeului Bruckenthal din Sibiu.

Henkel România – „De 20 de ani ne pasă de valorile românești”

Cu ocazia aniversării a 20 de ani pe piața din România, compania Henkel desfășoară în 2014 o serie de activități și parteneriate menite să recunoască, să susțină și să promoveze valori românesti, așa cum a făcut-o de la înființare până acum. Proiectele alese de companie în acest scop, printre care se numără și parteneriatul cu Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, vizează trei domenii –cheie in care compania a fost implicată activ încă din 1994, de la înființare, în calitate de membru responsabil al societății românești: cultura, mediul înconjurător și educatie si proiecte sociale.

Pe lângă parteneriatul cu FITS, și în 2014 Henkel va susține cu premii tineri designeri români, în cadrul Galei Universității de Artă și Design de la Cluj-Napoca, care va avea loc la finalul lunii iunie.

Tot ca parte a aniversării de 20 de ani, compania se alatură demersului de înființare a Parcului Natural Văcărești, prima arie naturală protejată din București, după ce, acum 10 ani, a fost prima companie privată din România care a desfășurat un program ecologic-educațional în Delta Dunării (cf guvernatorului ARBDD), inclusiv în școlile din zonă.

În cei 20 ani ani de activitate, compania Henkel România a demonstrat că este un cetăţean responsabil al României, desfăşurând o multitudine de proiecte caritabile, culturale, de mediu si educative. Am încercat mereu să oferim sprijin, să încurajăm și să promovăm valori ale României, fie că a fost vorba de artă, de generația tânără, de Dunăre sau Delta Dunării sau de valori sportive. Activitatea noastră s-a desfășurat sub motto-ul “Nouă ne pasă” și suntem convinși că, prin toate proiectele noastre, am demonstrat acest lucru; ne va păsa și vom continua să sprijinim și în continuare ceea ce este valoros in Romania”, a declarat Nicolae Olteanu, Presedinte Henkel România. 

Henkel operează la nivel global cu mărci și tehnologii grupate în trei divizii:  Laundry & Home Care, Beauty Care și Adhesive Technologies. Companie fondată în 1876, Henkel deține în prezent poziții de lider global atât pe piețele de bunuri de larg consum, cât și pe cele industriale, printre cele mai importante mărci numărându-se Persil, Schwarzkopf și Loctite. Henkel are cca 47,000 de angajați la nivel global și a înregistrat în anul fiscal 2013 vânzări de 16,4 miliarde euro și un profit operațional ajustat de 2,5 miliarde euro. Acțiunile preferențiale Henkel sunt listate la bursa germană DAX.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.