„Hello! Can you give me an Eugenia, please?”

1

„Hello! Can you give me an Eugenia, please?”…

via www.ideideafaceri.manager.ro

Cine si-ar fi imaginat, in trecutul comunist sau mai incoace, mai catre zilele noastre, ca celebra „Eugenie” (minunatii biscuiti cu destinele pe veci unite de-o suava crema de cacao cu iz de rom) va ajunge sa le zambeasca americanilor in nu mai putin celebra piata „Times Square” din New York?

sursa: www.ideideafaceri.manager.ro

EUGENIA

 

Biscuiţii sandwich nr 1 în România;

  • Marca proprie inregistrată;
  • Conţinut de cremă-40%;
  • Peste 60 de ani continuitate în fabricaţie;
  • Sortimente: Eugenia Original, Eugenia cu cremă de vanilie, Eugenia cu cremă de cacao, Eugenia cu cremă de lămâie, Eugenia Junior cu lapte şi miere, Eugenia Dark cu cremă de cacao.
  • Ambalare: pachete individuale, pachete Family (contin 7 pachete individuale), display (conţine 24 bucăţi individuale), cutie de 56 bucăţi.

SURSA: aici.

PS: Multumim Cristina pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    In luna iunie, biscuitii Eugenia celebreaza copilaria si te invita la concurs. Posteaza pana pe 10 iunie poze cu tine si cu biscuitii Eugenia si poti castiga multe premii dulci. Detalii pe http://bit.ly/JQEM34.

Comentează