Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Happy Mind Retreat 2014: dezvoltare personală in mijlocul Toscanei!

0

O vacanţă de vară activă și pozitivă:

Happy Mind Retreat 2014

Între 6 şi 13 iulie 2014 vă veţi putea „reîncarcă bateriile” participând la Happy Mind Retreat 2014, o săptămâna de vacanţă activă şi dezvoltare personală găzduită într-o frumoasă villa din mijlocul Toscanei, la Prumiano în apropierea Florenţei (www.prumiano.it).

Aflat la cea de a doua ediţie, acest retreat este special conceput pentru un grup de maxim 16 participanţi care îşi doresc să avanseze pe calea transformării personale pozitive beneficiind de o abordare integrativă corp-minte-spirit ancorată în realitatea vieţii cotidiene.

Pe parcursul retreat-ului aceştia vor experimenta lucrul personal cu diverse tehnici şi metode cu succes dovedit în integrarea inteligenţelor cognitivă, emoţională, somatică şi spirituală. Beneficiul astfel obţinut va fi un plus de echilibru, armonie şi energie în viaţă de zi cu zi, sustenabil în mod autonom şi cu efecte pozitive pe termen lung.

Gazdele Happy Mind Retreat 2014 vă vor fi Daniela Andreescu şi Mihai Popa-Radu, doi reputaţi coachi şi creatori a diverse programe integrate de dezvoltare personală şi spirituală.

Pentru detalii suplimentare despre Happy Mind Retreat 2014, imagini de la Prumiano şi pentru impresii ale participanţilor la ediţia 2013, vizitaţi site-ul www.happymindcoaching.org şi contactaţi-i pe organizatori la adresa happymind.ro@gmail.com.

 Prumiano_2014

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.