Happy Mind Retreat 2014: dezvoltare personală in mijlocul Toscanei!

0

O vacanţă de vară activă și pozitivă:

Happy Mind Retreat 2014

Între 6 şi 13 iulie 2014 vă veţi putea „reîncarcă bateriile” participând la Happy Mind Retreat 2014, o săptămâna de vacanţă activă şi dezvoltare personală găzduită într-o frumoasă villa din mijlocul Toscanei, la Prumiano în apropierea Florenţei (www.prumiano.it).

Aflat la cea de a doua ediţie, acest retreat este special conceput pentru un grup de maxim 16 participanţi care îşi doresc să avanseze pe calea transformării personale pozitive beneficiind de o abordare integrativă corp-minte-spirit ancorată în realitatea vieţii cotidiene.

Pe parcursul retreat-ului aceştia vor experimenta lucrul personal cu diverse tehnici şi metode cu succes dovedit în integrarea inteligenţelor cognitivă, emoţională, somatică şi spirituală. Beneficiul astfel obţinut va fi un plus de echilibru, armonie şi energie în viaţă de zi cu zi, sustenabil în mod autonom şi cu efecte pozitive pe termen lung.

Gazdele Happy Mind Retreat 2014 vă vor fi Daniela Andreescu şi Mihai Popa-Radu, doi reputaţi coachi şi creatori a diverse programe integrate de dezvoltare personală şi spirituală.

Pentru detalii suplimentare despre Happy Mind Retreat 2014, imagini de la Prumiano şi pentru impresii ale participanţilor la ediţia 2013, vizitaţi site-ul www.happymindcoaching.org şi contactaţi-i pe organizatori la adresa happymind.ro@gmail.com.

 Prumiano_2014

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează