Halloween-ul copiilor la Shakespeare School

0

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School organizeaza evenimentul “Halloween-ul copiilor” pentru elevii claselor I-IV, ce va avea loc sambata, 5 noiembrie, orele 15,00 si duminica, 6 noiembrie, orele 17,00 la sediile Shakespeare School din Bucuresti. Participarea este gratuita, iar activitatile se vor desfasura in limba engleza si vor fi coordonate de profesorii Shakespeare School.

„Halloween-ul, o sarbatoare de origine celtica populara in Statele Unite si Marea Britanie, este un prilej bun de distractie pentru cei mici cu jocuri antrenante, masti si costume, dovleci sculptati si multe alte suprize. Organizam anual programe pentru aceasta sarbatoare destinate special cursantilor nostri, dar anul acesta ne-am gandit sa le oferim ocazia tuturor elevilor din clasele I-IV sa se bucure de Halloween-ul copiilor la Shakespeare School”, a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Programul activitatilor de Halloween la Shakespeare School cuprinde concursuri de vocabular in limba engleza, secvente de film, parada costumelor si jocuri specifice acestei sarbatori.

Petrecerile dureaza o ora, iar cei interesati sunt invitati sa se inscrie cat de curand, intrucat locurile disponibile sunt limitate. Mai multe detalii se regasesc pe site-ul: www.shakespeare-school.ro, la rubrica „Noutati”.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează