Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Halloween-ul copiilor la Shakespeare School

0

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School organizeaza evenimentul “Halloween-ul copiilor” pentru elevii claselor I-IV, ce va avea loc sambata, 5 noiembrie, orele 15,00 si duminica, 6 noiembrie, orele 17,00 la sediile Shakespeare School din Bucuresti. Participarea este gratuita, iar activitatile se vor desfasura in limba engleza si vor fi coordonate de profesorii Shakespeare School.

„Halloween-ul, o sarbatoare de origine celtica populara in Statele Unite si Marea Britanie, este un prilej bun de distractie pentru cei mici cu jocuri antrenante, masti si costume, dovleci sculptati si multe alte suprize. Organizam anual programe pentru aceasta sarbatoare destinate special cursantilor nostri, dar anul acesta ne-am gandit sa le oferim ocazia tuturor elevilor din clasele I-IV sa se bucure de Halloween-ul copiilor la Shakespeare School”, a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Programul activitatilor de Halloween la Shakespeare School cuprinde concursuri de vocabular in limba engleza, secvente de film, parada costumelor si jocuri specifice acestei sarbatori.

Petrecerile dureaza o ora, iar cei interesati sunt invitati sa se inscrie cat de curand, intrucat locurile disponibile sunt limitate. Mai multe detalii se regasesc pe site-ul: www.shakespeare-school.ro, la rubrica „Noutati”.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.