Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

HackDay pentru proiecte din programul Tech for Social Good care vizează transparența alegerilor, pregătirea pentru cutremur sau scrierea colaborativă a legislației

0

Sâmbătă, 31 octombrie, HackDay-ul se întoarce cu o ediție spooky chiar în noaptea de Halloween, în care o să lucrăm la proiecte din programul Tech for Social Good care vizează transparența alegerilor, pregătirea pentru cutremur sau scrierea colaborativă a legislației.

Pregătiți-vă costumele de Halloween, iar la ora 18.00, pe înserat, începem. V-am pregătit și câteva activități speciale în cadrul evenimentului nostru lunar:

18.00: Deschidem ușile în Slack și GitHub!

18.30-19.00: Sesiune de Ask Us Anything cu Alexandra – “Contributing to the open source ecosystem”. Pregătiți întrebări nu foarte înspăimântătoare.

21.00 – 22.00: Brainstorming session în care discutăm despre soluții pentru accesul la serviciile de sănătate, subiect pe care îl analizăm anul acesta în Civic Labs

Hacktoberfest e în toi pe GitHub și vrem să venim în sprijinul vostru cu ocazii numai bune de a mai scoate câteva Pull Request-uri merge-uite. A doua rundă de alegeri a anului 2020, dacă o fi să fie, e după colț. Aplicațiile noastre din ecosistemul de alegeri primesc feature requests (și bug-uri) după fiecare rundă de utilizare așa că toamna numărăm nu doar bobocii ci și câte din fix-urile astea le putem face până în decembrie.La HackDay vom lucra pe o listă de bug-uri și feature requests pentru Vot România, Vot Diaspora, Monitorizare Vot și Rezultate Vot.

Dar, dacă nu mai poți aștepta până atunci, îți trimitem o parte din listă chiar acum, cu Issue-uri atomice, numai bune de luat pe rând în serile petrecute acasă. Dacă unul din ele îți face cu ochiul, lasă-ne un comment în Issue zicând că-l iei tu. Pentru orice întrebări, scrie-ne direct pe slack (lui @catileptic sau @Radu) sau dă-ne un mesaj pe contact@code4.ro.

Abia așteptăm să revenim la programul nostru obișnuit, cu întâlnirile offline recurente din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Înscrieri aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.