Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Growth Summit Bucharest, cel mai mare eveniment dedicat dezvoltării afacerilor din Sud-Estul Europei

0

Lideri de business recunoscuți la nivel mondial vin la Growth Summit Bucharest, cel mai mare eveniment dedicat dezvoltării afacerilor din Sud-Estul Europei

 Importanți lideri de business din întreaga lume vin pentru prima dată în România la Growth Summit 2015 gata să împărtășească tehnicile și principiile de afaceri care i-au făcut celebrii. Pe 9 iunie, la București, sute de CEOs și alți executivi din companiile europene de top se vor întâlni pentru o zi de interacțiune/networking și training.

unnamed

Fast Track Europe organizează în premieră în România evenimentul Bucharest Growth Summit. Pe 9 iunie, începând cu ora 8:00, oamenii de afaceri români au șansa de a se întâlni la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu liderii de afaceri care au revoluționat industrii, au depășit obstacole și au dezvoltat instrumente ce au schimbat companii aflate în declin, susținând lideri și directori executivi din întreaga lume.

Invitații Growth Summit sunt Verne Harnish (consultant dezvoltarea afacerilor), Steve Martin (maestru al persuasiunii), Alan Miltz (expert management bancar și financiar), Ari Meisel (omul productivității) și Christo Popov (investitor și antreprenor în serie).

În cadrul evenimentului vor fi oferite sfaturi practice pentru dezvoltarea afacerilor, vor fi prezentate metode și tehnici revoluționare de marketing și vânzări, vor fi aprofundate instrumente unice utilizate în gestionarea financiară și bancară și se va pune accent pe maximizarea productivității. Mai mult, participanții la eveniment vor avea ocazia să interacționeze cu directori executivi ai celor mai mari companii din Europa de Sud-Est.

Evenimentul este organizat în România cu sprijinul Forbes România. Mai multe detalii: http://www.forbes.ro/evenimente/growth

https://www.facebook.com/events/1605323306346879/

Despre invitați:

Verne Harnish, recunoscut ca ”The Growth Guy” este fondatorul faimoasei Entrepreneur’s Organization (EO) și a condus timp de 15 ani programul pentru CEOs al organizației, “Birthing of Giants”, dar și programul pentru executivi al WEO, “Advanced Business”, ambele organizate la MIT. Fondator și CEO al Gazelles, o companie globală de educație și coaching pentru executivi cu peste 140 de parteneri de coaching pe 6 continente, Verne și-a petrecut ultimii 32 de ani educând echipe antreprenoriale. Verne scrie pentru revista Fortune și a publicat o serie de cărți printre care și “Mastering of the Rockefeller Habits”, susținută și promovată de peste 100 de CEO ai unor companii mid-size și tradusă în 9 limbi.

Steve Martin este Directorul organizației britanice Influence at Work. El este co-autorul bestsellerului internațional “Yes! 50 secrets from the science of persuasion”, care a vândut până în prezent un sfert de milion de exemplare și a fost tradus în 26 de limbi. Steve vorbește și ține workshop-uri despre știința influenței și a persuasiunii și va prezenta principiile care i-au adus succesul în multiple organizații de afaceri, guvernamentale și non-profit din jurul lumii.

Alan Miltz are peste 20 de ani de experiență de management în mai multe industrii, inclusiv servicii financiare și industrie. El a dezvoltat tehnici de analiză financiară care au devenit un standard internațional pentru afaceri, CPA și bănci, fiind folosite în 22 de țări de peste 20.000 de clienți și bănci. Alan este un speaker cunoscut al Entrepreneurs Organization, având prezentări la universitățile EO din Tokyo, Berlin și Barcelona.

În 2006, Ari Meisel a fost diagnosticat cu boala lui Crohn, o boală incurabilă care se manifestă prin inflamarea sistemului digestiv. Prin determinare și printr-o organizare foarte eficientă, Ari a învins în lupta cu viața. De atunci, Ari prezintă cum putem să devenim mai organizați și mai productivi în tot ceea ce facem, fiind invitat la TED Talks și la alte evenimente motivaționale.

Christo Popov este un CEO, antreprenor și investitor experimentat, cu peste 20 de ani de experiență în poziții de top în diferite industrii și culturi la nivel global. În prezent, el este fondator și CEO al Fast Track Europe, companie internațională de consultanță și coaching, care le oferă managerilor C-level cea mai bună expertiză de management la nivel global, ajutându-i să se dezvolte. În ultimii 10 ani, el a fondat 15 companii diferite în Europa de Est și a avut poziții de corporate executive la companii precum Shell, Sab Miller și Intersnack.

Acestea sunt doar o parte dintre realizările care i-au transformat pe acești oameni de afaceri în lideri internaționali ce oferă consultanță directorilor de top de la nivel global. Antreprenorii și directorii executivi din România pot discuta liber cu invitații pe tot parcursul evenimentului Growth Summit.

Evenimentul este organizat în România cu sprijinul Forbes România. Mai multe detalii: http://www.forbes.ro/evenimente/growth

„Liderii de opinie invitați sunt adevărați gânditori globali care au schimbat domeniile în care activează și companiile pentru care au lucrat. Ne bucurăm că putem să aducem în România, în parteneriat cu Fast Track Europe, un eveniment atât de prestigios, care a mai fost organizat în această formulă de succes și în Las Vegas, Singapore, Amsterdam.” spune Ionuț Bonoiu, Redactor șef – Forbes România.

Bilete se pot achiziționa în rețelele Eventim, Bilete.ro, Iabilet.ro, MyTicket.ro și Blt.ro, dar și prin înscriere la: evenimente@forbes.ro sau 0722.587.556.

Costul unui bilet standard este de 399 de euro, biletele pentru grupuri de 3 persoane costă 899 de euro, iar cele pentru echipe de 5 persoane costă 1.299 de euro. Fiecare membru adițional costă 228 de euro. Prețurile nu includ TVA.

Despre Fast Track Europe

Fast Track Europe este o organizație internațională ce oferă consultanță în dezvoltarea accelerată a afacerilor. Compania își propune să ajute directorii executivi în implementarea unor sisteme practice de management menite să dezvolte afacerile într-un mod rapid.

Fast Track Europe combină instrumentele de management cu training-uri și activități de coaching, colaborând cu CEOs ai companiilor de dimensiuni mari și mijlocii din industrii variate și țări precum Turcia, România, Grecia, Serbia, Croația, Ucraina și Bulgaria.

Despre Forbes România

Revista Forbes a fost lansată în România în 2009, fiind cea de-a zecea ediție internațională a Forbes și singura ediție care are aceeași periodicitate ca Forbes SUA (bilunară). Forbes România sărbătorește spiritul antreprenorial și conceptul de piață liberă, acesta fiind unghiul de prezentare al tuturor articolelor redactate. Misiunea revistei Forbes România este să abordeze idei și informații care ar putea să ghideze publicul atât în viața personală, cât și în afaceri. Revista Forbes România este publicată de BP Publishing.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.