Greutate in aur si argint la Campionatul European de Haltere

0

Avem inca 2 campioni in sport! Marius Giscan, aur şi Antoniu Buci, vicecampion European!

Marius Giscan a cucerit medalia de aur in cadrul Campionatului European de Halter, iar Antoniu Buci a mai adus doua medalii de argint delegatiei tricolore, scrie Mediafax.

Potrivit hotnews.ro, Antoniu Buci a ridicat 134 de kilograme (stilul smuls), performanta cu care a cucerit medalia de argint a probei de 62 de kilograme. Romanul a mai bifat un loc doi la general, cu un total de 290 de kilograme (134 de kg la stilul „smuls” si 156 de kg la stilul „aruncat”).

Sursa: hotnews.ro

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează