Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Grants4Apps 2017: proiecte şi idei inovatoare în domeniul sănătăţii digitale pot primi sprijinul Bayer in valoare de 50 000 de euro

0

Grants4Apps 2017: proiecte şi idei inovatoare în domeniul sănătăţii digitale pot primi sprijinul Bayer în valoare de 50.000 de euro

Startup-uri şi companii din întreaga lume specializate în domeniul sănătăţii digitale sunt invitate să aplice la o nouă ediţie Grants4Apps în cadrul liniilor de finanţare Accelerator şi Dealmaker

Bayer1

Bucureşti, 18 aprilie, 2017 – Compania Bayer invită startup-urile şi companiile cu experienţă în domeniul sănătăţii digitale să aplice pentru finanţare în cadrul ediţiei 2017 a Grants4Apps, a cincea ediţie a programului la nivel mondial. În acest an, Bayer are în vedere, în principal, sprijinirea soluţiilor digitale inovatoare în domeniul sănătăţii menite să rezolve o serie de provocări din sectoarele comercial şi de dezvoltare şi cercetare ale diviziei de farmaceutice a companiei. Astfel, în cadrul ediţiei din acest an a programului Grants4Apps, sunt deschise două linii de finanţare:

  • Accelerator: această linie de finanţare vizează proiecte care integrează noile tehnologii şi modele de afaceri. Linia de finanţare este deschisă pentru startup-uri specializate în domeniul sănătăţii digitale ce pot depune aplicaţii în perioada 1 aprilie – 31 mai 2017. În cadrul acestei linii, până la 5 proiecte vor primi finanţare în valoare de 50.000 de euro.

  • Dealmaker: prin această linie de finanţare sunt vizate soluţii şi proiecte menite să rezolve aspecte şi provocări de afaceri specifice. Linia de finanţare este deschisă pentru companii cu experienţă ce pot adresa nevoi specifice ale diviziei de farmaceutice a companiei. Companiile pot depune aplicaţii în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2017.

În plus, linia de finanţare Accelerator este deschisă pentru soluţii inovatoare digitale menite să sprijine furnizorii de servicii medicale sau pacienţii, precum şi produse dedicare prevenirii sau diagniosticării afecţiunilor şi îmbunătăţirii proceselor de-a lungul lanţului valoric din domeniul farmaceutic.

Pe lângă sprijinul financiar alocat dezvoltării, startup-urile vor primi în mod gratuit spaţiu de lucru în cadrul sediului Bayer Pharmaceuticals din Berlin în perioada septembrie – noiembrie 2017, mentorat şi sfaturi profesioniste despre extinderea afacerii, cercetare de piaţă, planificare financiară şi atragerea investitorilor. Obiectivul acestor start-up-uri este de a îşi dezvolta produsele şi modelul de business astfel încât să poată obţine finanţare din alte surse după încheierea programului G4A.

Mai multe informaţii despre program şi liniile de finanţare sunt disponibile pe site-ul Grants4Apps, la adresa http://www.grants4apps.com/berlin

Peste 100 de experţi Bayer vor fi implicaţi în procesul de evaluare a aplicaţiilor în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii.

De la înfiinţare, Programul Bayer Grants4Apps a înregistrat peste 1.000 de aplicaţii din peste 70 de ţări. Peste 50 de aplicaţii au primit granturi, iar în prezent, Grants4Apps derulează şi susţine proiecte în 22 de ţări printre care şi România.

Bayer: Ştiinţă pentru o viaţă mai bună

Bayer este o companie globală cu principale competenţe în domeniul Ştiinţelor Vieţii ─ medicină şi agricultură. Produsele şi serviciile sale sunt concepute în beneficiul oamenilor, pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii acestora. În acelaşi timp, Grupul îşi propune să creeze valoare prin inovaţie, creştere şi performanţe economice înalte. Bayer este dedicat principiilor dezvoltării sustenabile şi responsabilităţilor sale sociale şi etice, în calitate de cetăţean corporativ. În anul fiscal 2016, Grupul avea aproximativ 115.200 de angajati şi a înregistrat vânzări de 46,8 miliarde EUR. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,6 miliarde EUR, iar cele cu proiectele de cercetare şi dezvoltare (R&D) la 4,7 miliarde EUR. Aceste cifre nu vizează operaţiunile din domeniul polimerilor de înaltă-tehnologie, care a fost cotată la bursă drept companie independentă sub numele de Covestro, pe 6 octombrie 2015. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să accesaţi www.bayer.com

Declaraţii anticipative

Acest document poate include declaraţii anticipative în baza presupunerilor şi estimărilor actuale realizate de Grupul Bayer sau echipa de management a subgrupului. Diferite riscuri cunoscute şi necunoscute, incertitudini şi alţi factori pot conduce la diferenţe semnificative între rezultatele viitoare efective, situaţia financiară, dezvoltarea sau performanţele companiei şi estimările indicate în prezentul document. Printre aceşti factori se numără factorii prezentaţi în rapoartele publice ale Bayer care sunt disponibile pe website-ul Bayer la www.bayer.com. Compania nu-şi asumă nicio răspundere pentru a actualiza aceste declaraţii anticipative sau pentru a le adapta la evenimentele sau evoluţiile viitoare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.