Google Europe ofera bursa pentru studenti cu dizabilitati

1

Google Europe ofera un program de burse destinat studentilor cu dizabilitati care urmeaza studii universitare in domeniul ciberneticii in orice tara din Uniunea Europeana.


Potrivit infocid.ro bursa urmareste sa suprime barierele care impiedica studentii cu dizabilitati sa se inscrie la cibernetica, sa-i incurajeze sa exceleze in studiile lor, sa joace rolul de modele si lideri in crearea unor noi tehnologii.

Candidatii trebuie sa fie in ultimul an de licenta, inscrisi intr-un program masteral sau doctoral in 2012/2013, la o universitate din Europa, sa fie cetateni, rezidenti permenent sau studenti internationali cu dizabilitati care studiaza la o universitate din Europa.

Cei mai buni candidati vor primi fiecare cate o bursa in valoare de 7.000 de euro (sau echivalent) pentru anul universitar 2012/2013. In luna iunie 2012, ei vor fi invitati sa viziteze un centru european Google pentru un networking retreat platit.

Data limita pentru inscriere este: 1 februarie 2012

Mai multe informatii aici:

Sursa: eurodesk.ro via Biblio-Europe


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.