Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Google Europe ofera bursa pentru studenti cu dizabilitati

1

Google Europe ofera un program de burse destinat studentilor cu dizabilitati care urmeaza studii universitare in domeniul ciberneticii in orice tara din Uniunea Europeana.


Potrivit infocid.ro bursa urmareste sa suprime barierele care impiedica studentii cu dizabilitati sa se inscrie la cibernetica, sa-i incurajeze sa exceleze in studiile lor, sa joace rolul de modele si lideri in crearea unor noi tehnologii.

Candidatii trebuie sa fie in ultimul an de licenta, inscrisi intr-un program masteral sau doctoral in 2012/2013, la o universitate din Europa, sa fie cetateni, rezidenti permenent sau studenti internationali cu dizabilitati care studiaza la o universitate din Europa.

Cei mai buni candidati vor primi fiecare cate o bursa in valoare de 7.000 de euro (sau echivalent) pentru anul universitar 2012/2013. In luna iunie 2012, ei vor fi invitati sa viziteze un centru european Google pentru un networking retreat platit.

Data limita pentru inscriere este: 1 februarie 2012

Mai multe informatii aici:

Sursa: eurodesk.ro via Biblio-Europe


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.