GolinHarris susține, pentru al treilea an consecutiv, cursuri în cadrul MBA-ului oferit de CityU of Seattle

0

GolinHarris București continuă parteneriatul cu CityUniversity of Seattle (CityU), prin intermediul Globaltraining România. Pentru al treilea an consecutiv, Hortensia Năstase, Managing Partner GolinHarris, este Lector al cursului de Public Relations and Media Management.

“Suntem fericiți că Hortensia a acceptat invitația noastră și în acest an, cursurile susţinute de ea reprezentând unul dintre punctele de atracție ale MBA-ului oferit de CityU. De la an la an, din ce în ce mai mulți studenți ai MBA-ului nostru au ales să urmeze acest modul. Ne bucurăm că le putem oferi studenților români, profesioniști în domeniile lor, ocazia de a învăța lucruri relevante și de a se inspira direct de la profesioniști recunoscuți în domeniul lor de activitate. Îi mulțumim Hortensiei pentru că a acceptat din nou această invitație”, spune Adela Șova, Head of Globaltraining Romania, MBA Program Coordinator.

Programul MBA CityU se desfășoară pe parcursul a 18 luni și este format din 16 cursuri, printre care Strategic Financial Management, Project Management and Prioritization, Law for Global Business, Applied Marketing și Public Relations & Media Management. În cadrul modulului de Public Relations and Media Management, studenții parcurg etapele de dezvoltare a industriei de relații publice la nivel global și mai ales experimentează în modul cel mai concret instrumentele care transformă o strategie de PR într-o rețetă de succes pentru un business.

Hortensia Nastase, Managing Partner GolinHarris_

“M-am bucurat să constat că, indiferent dacă vin din pharma, oil & gas, construcții sau financiar, studenții MBA-ului au manifestat un interes extrem de mare față de mecanismele din spatele comunicării și diversitatea elementelor care fac din PR o știință pe cât de contestată, pe-atât de iubită. Am privit cu responsabilitate rolul de a sta zilnic în fața unor profesioniști atât de bine pregătiți în industriile lor și a fost o imensă provocare și în același timp o desfătare să ne descoperim și să ne incităm reciproc”, spune Hortensia Năstase, Managing Partner GolinHarris Bucuresti.

Acesta nu este singurul program educațional pe care GolinHarris îl desfășoară pentru dezvoltarea și educarea industriei românești de comunicare. În primăvara acestui an, agenția a anunțat semnarea unui parteneriat în premieră cu Institutul Bancar Român, în cadrul căruia specialiștii agenției vor susține cursuri de comunicare pentru instituțiile financiare, devenind prima agenție de PR care dedică resurse de asemenea anvergură în scopuri educaționale.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează