Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Global Internship, Global Education

0

Mai sunt doar doar câteva zile pâna când vara își va intra pe deplin în drepturi. Ne așteaptă zile lungi, călduroase, fără prea multă activitate. De aceea vara este anotimpul perfect pentru a călători. AIESEC Timișoara nu vă invită doar să porniți la drum, ci vă propune și o modalitate de a vă câștiga propriii bani, ca participant în cadrul programului Global Internship.

Prin acest program puteți lucra ca intern pe o perioada de minim 3 și maxim 18 luni, într-una din companiile sau organizațiile partnere, în aproape orice țară din lume. Pentru a putea aplica este necesar un nivel avansat de limba engleză, să fiți student, masterand sau să fi terminat facultatea de maxim doi ani. De asemenea nu trebuie să depășiți vârsta de 29 de ani și, cel mai important, trebuie să vă doriți să plecați.

GIP_Program_AIESEC_Timisoara_S

Joia aceasta, pe 29 mai, se va organiza un eveniment special de prezentare denumit “Global Stories”. În cadrul evenimentului se va discuta despre ce înseamnă Global Intrernship, punându-se accent pe subprogramul Global Education, centrat pe domeniul educației. Invitații speciali ai acestei sesiuni vor fi câțiva „returnees”, oameni care au trăit deja experiența Global Internship și care vor să împartășească impresiile lor și câteva din cunoștințele pe care le-au acumulat în timpul călătoriei. De asemenea ne vor spune și ce i-a motivat pe ei să plece și cum i-a schimbat internshipul.

Poate la anul, pe vremea aceasta o să fiți și voi unul din acei „returnee”, dispuși să împartășeasca experiența lor cu cei ce vor să învețe mai mult și să vadă mai multe. AIESEC Timișoara te invită joi, pentru mai multe informații, la Global Stories. Istoriile unor călători înțelepți despre tărâmuri magice și locuri inedite așteaptă să fie povestite. Veniți să le ascultați!

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.