Girls in Tech Romania anunţă evenimentul Girls’ Career Path at Facebook, dedicat tinerelor pasionate de tehnologie.

0

Girls in Tech Romania anunţă evenimentul Girls’ Career Path at Facebook, dedicat tinerelor pasionate de tehnologie.

Girls in Tech Romania, în parteneriat cu Facebook și Girls Who Code – Romania, va organiza pe 31 octombrie primul eveniment din seria Girls’ Career Path, prin care se dorește facilitarea legăturii între tinerele la început de drum și persoanele care au deja o experiență și o carieră în domeniul IT.

unnamed-2

Invitații ediției sunt Anna Pustulka, Mihaela Ogrezeanu și Roman Chadnov, toți trei ingineri software în cadrul companiei Facebook UK & USA. Aceștia își vor expune povestea personală, împărtășind experiența, motivația, obstacolele și mai ales oportunitățile din domeniul IT, precum și ce înseamnă pentru ei o zi obișnuită la serviciu.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.