Ghidul Romanului in Belgia, www.rombel.com

2

Dacă eşti român şi locuieşti în Belgia sau vrei să vizitezi această ţară este util să vizitezi site-ul rombel.com
Website-ul diasporei române din Belgia prezintă ştiri şi informaţii utile actualizate, având o arie de acoperire mare şi diversificată a subiectelor. 

Site-ul prezintă şi Ghidul Românului în Belgia, ghid ce poate fi accesat şi aici.

Mai jos câteva cuvinte despre rombel.com chiar de pe site.

ghidul-romanului-in-belgia„ROMBEL – Români în Belgia, reprezinta cea mai larga comunitate virtuala a românilor din Belgia, având drept scop informarea si liberul schimb de informatii dintre acestia. Creat în anul 2002 si numarand în prezent peste 3200 de membri ( Ian. 2009 ), ROMBEL foloseste ca suport internetul, cel mai rapid si practic mod de comunicare între românii din diaspora, având o arie de acoperire si o audienta practic nelimitate.
În decursul celor 7 ani de existenta, ROMBEL a evoluat de la un grup de discutii catre un portal de comunicare si informare interactiva si ca reprezentant ‘de facto’ al comunitatii virtuale a românilor din Belgia. Prin membri sai, ROMBEL s-a implicat în mai multe actiuni caritabile, ajutând mai multi copii din România sa ajunga în Belgia la operatii medicale complexe, a ajutat la strângerea de ajutoare pentru victimele inundatiilor din România (2006) si a fondat primul Turneu de fotbal al Românilor din Diaspora (2006).

Evolutia si dinamica forumului s-a mutat rapid din spatiul virtual si în cel real, întâlniririle lunare ale românilor din Belgia organizate de Rombel adunând împreuna sute de români în diverse orase ale Belgiei.

Începând din ianuarie 2008, Rombel transmite în direct în fiecare sâmbata si duminica slujba si evenimentele religioase din Biserica Sf. Nicolae din Bruxelles, o premiera absoluta în diaspora româneasca. Dorind sa-si pastreze în continuare caracterul independent si neconformist, ROMBEL va continua sa promoveze comunicarea, actiunile culturale, sportive si caritabile, organizate atât de noi cât si de alte organizatii partenere, pentru românii din diaspora si va continua sa promoveze imaginea României si românilor în Belgia si în lume. ROMBEL poate fi accesat la adresa: WWW.ROMBEL.COM sau WWW.ROMBEL.ORG. Pentru a ne contacta, propuneri de colaborare, parteneriate sau pentru reclama pe RomBel (sponsorizare), e-mail: moderatori@rombel.com sau prin formularul on-line.”

rombel

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

Comentează