Geoagiu-Bai este destinatie de excelenta a Romaniei!

0

Geoagiu-Băi va fi premiată la Bruxelles drept destinaţie de excelenţă a României! Statiunea va beneficia de realizarea unui film de prezentare din partea Comisiei Europene.

Statiunea Geoagiu-Bai va fi premiata la Bruxelles, azi, 27 septembrie 2010, in cadrul Galei Premiilor EDEN 2010, ca destinatie turistica de excelenta a Romaniei. In aceasta calitate, statiunea Geoagiu-Bai va beneficia de realizarea unui film de prezentare din partea Comisiei Europene, care va fi difuzat in premiera in cadrul Galei din septembrie. Clipul, cu o durata de trei minute, va fi postat pe site-ul www.edenineurope.eu si va fi pus gratuit la dispozitia statiunii pentru activitati de promovare”, potrivit Ministerului Turismului.

Potrivit articolului publicat de curierulnational.ro „proiectul EDEN „European Destinations of Excellence” a fost lansat in anul 2006 de Unitatea de Turism/Directoratul General pentru Intreprinderi si Industrie, a Comisiei Europene si vizeaza obiectivele majore ale politicii europene din domeniul turismului: durabilitate, decongestionarea destinatiilor clasice, combaterea sezonalitatii, redirectionarea fluxurilor de turisti catre destinatii non-traditionale, crearea de retele intre operatorii din sectorul turistic”.

In anul 2009 destinatia romaneasca premiata in cadrul tematicii „turismul si ariile protejate” a fost Parcul Natural Apuseni.

PS:  Multumim Vali pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează