Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Generali România oferă gratuit o poliță împotriva COVID-19 pentru angajații Institutului de Pneumofiziologie “Marius Nasta”

0

Generali România a oferit gratuit medicilor, asistentelor și personalului auxiliar implicați în îngrijirea pacienților infectați cu SARS-CoV-2 din Institutul de Pneumofiziologie “Marius Nasta” din București o poliță de asigurare de viață de grup ce acoperă riscuri asociate noului coronavirus.

 

Polița are o valabilitate de 4 luni și oferă fiecărui beneficiar, în cazul unei îmbolnăviri, o indemnizație pentru perioada de spitalizare, o sumă fixă pentru acoperirea necesitaților de bază după perioada de spitalizare, precum și o indemnizație fixă pentru riscul de deces în valoare de 3.000 de euro.

Medicii și toți angajații spitalelor lucrează neîncetat sub presiunea majoră cauzată de pandemia COVID-19. Ne bucurăm că ne-am putut utiliza expertiza în protecție financiară și am creat o poliță cu ajutorul căreia sprijinim echipa Institutului de Pneumofiziologie ‘Marius Nasta’. Astfel, ei pot oferi ajutorul lor inestimabil, cu mai multă încredere, tuturor celor care au nevoie de tratament de specialitate”, a declarat Adrian Marin, CEO, Generali Romania.

Acesta nouă inițiativă se alătură celor finalizate recent, prin intermediul cărora Generali România a sprijinit financiar Spitalul Universitar de Urgență București și Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” pentru a-și consolida serviciile medicale de urgență, indispensabile în contextul epidemiologic pe care îl traversăm.

GENERALI ROMÂNIA

Generali România este unul dintre primii 10 asigurători locali conform volumului total de prime brute subscrise şi face parte din grupul italian Generali. Independent din 1831, grupul este unul dintre cei mai mari asigurători din lume și activează în 50 de țări, având un volum total de prime ce a depășit 69,7 miliarde euro în 2019. Cu aproape 72.000 de angajați și 61 de milioane de clienți, grupul ocupă o poziţie de lider pe pieţele vest-europene şi un loc tot mai important pe piețele din Europa Centrală și de Est şi din Asia. În Regiunea Austria, Europa Centrală și de Est și Rusia, care reunește 13 țări, Grupul se situează în top 3 asigurători, operațiunile fiind coordonate din biroul regional din Praga, Cehia. Ambiția Generali este de a deveni partener pe viață al clienților săi, oferind soluții inovative, personalizate, cu ajutorul rețelei sale unice de distribuție.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.