Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Garanti Bank lansează o campanie prin care susține acțiunile de conservare ale WWF- România

0

 

Noii posesori de WWF Bonus Card beneficiază de 100 de lei bonus cu care pot adopta simbolic un urs

Garanti Bank și WWF- România anunță o campanie prin care noii clienți care obțin un card de credit WWF Bonus Card, până la 31 martie 2013, primesc un bonus de 100 de lei, pe care îl pot folosi pentru a adopta simbolic un urs brun.

logoBonusul de 100 de lei este disponibil odată cu activarea cardului și poate fi utilizat atât pentru cumpărături gratuite, cât și pentru a adopta simbolic un urs, accesând website-ul www.adoptaunurs.ro. Clienții WWF Bonus Card care aleg să adopte în mod simbolic un urs brun vor primi un urs de pluș marca WWF și un certificat de prieten al naturii.

De peste 10 ani WWF – Romania derulează proiecte de protejare a speciilor și habitatelor sălbatice amenințate din România,în special urșii bruni.

Fondurile colectate de la noii posesori de WWF Bonus Card care aleg să adopte un urs vor fi direcționate către programele de conservare derulate de către WWF – România, pentru a le asigura un habitat propice.

„Parteneriatul nostru cu WWF reprezintă o prietenie de lungă durată, prin care luptăm împreună pentru protejarea mediului înconjurător. Credem cu tărie în misiunea de conservare a ariilor care sunt casa unor specii protejate, așa cum este ursul brun, motiv pentru care avem WWF Bonus Card în portofoliu. Cu WWF Bonus Card, 0,5% din valoarea cumpǎrǎturilor achitate cu acest card merge către proiectele WWF, ce vizează conservarea naturii în ariile protejate din Carpaţi, de-a lungul Dunării şi în Delta Dunării, procentul de 0,5% fiind suportat în întregime de către bancă, fără niciun cost din partea posesorilor de card”, spune Virginia Oțel, Director Comunicare la Garanti Bank.

„WWF Bonus Card este un card de credit unic în România, primul card de pe piaţa bancară din România care susține o organizație de mediu. Acest card complex este dedicat nu doar iubitorilor de cumpărături, ci și iubitorilor de natură, din moment ce campania le oferă noilor poseori ai cardului un bonus de 100 de lei care pot fi folosiți pentru a da o mână de ajutor inițiativei de protejare a acestei specii periclitate, ursul brun, și pentru a construi un viitor în care să trăim în armonie cu natura. Așadar, mesajul nostru pentru iubitorii de natură este: Implicați-vă! Luați-vă un WWF Bonus Card și alăturați-vă luptei noastre pentru un viitor mai bun pentru natură”, spune Eleni Skoura, Cards & Marketing Director la Garanti Bank. 

 

logo wwf„România este o țară cu o biodiversitate incredibil de bogată, cu păduri, râuri și specii care nu se mai regăsesc în multe țări din Europa și, ca să reușim să păstrăm ursul, vidra, sturionul, pădurile virgine, Dunărea și delta avem nevoie de susținerea tuturor românilor. Garanti Bank ne ajuta în eforturile noastre de conservare, punându-ne la dispoziție WWF Bonus Card, un card special de cumpărături,  prin care activitatea WWF este susținută printr-un procent din cumpăprăturile făcute de români. Și, ca să fie și mai simplu, Garanti Bank oferă fiecarui nou posesor WWF Bonus Card 100 de lei cadou, pe care oamenii îl pot folosi pentru a susține organizația noastră, adoptând un urs sau pentru cumpărături. Rareori avem ocazia să fim filantropi, fără să fie nevoie să scoatem bani din buzunarul propriu, iar această campanie ne oferă exact această ocazie.”, spune Magor Csibi, Director  WWF-România.

Garanti Bank susține activ programele de protejare a mediului înconjurător. Parteneriatul cu WWF a demarat încă de acum 20 ani, în Turcia, după care, în 2010, a debutat și în România cu lansarea WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco din România, un produs prin care oricine poate contribui la protejarea mediului.

Pentru mai multe informații, vizitați www.bonuscard.ro și www.wwf.ro

 Foto WWF Bonus Card

Despre WWF (World Wide Fund for Nature)

Înfiinţată în anul 1961, WWF este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. Mai multe detalii la: www.wwf.ro.

Despre Garanti Bank

Garanti Bank este o bancă universală, oferind o gamă completă de produse de calitate și servicii inovatoare pentru toate segmentele de business – retail, IMM și corporate. Prezentă pe piața din România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienți, extinzându-și de asemenea prezența națională prin agenții și canale alternative de difuzare, ajungând la o rețea de 78 de unități, precum și la o rețea extinsă de ATM-uri inteligente ce pot fi folosite de către oricine, nu doar de către clienți, pentru tranzacții cu și fără card. Garanti Bank inovează și prin ofertele unice atașate celui mai competitiv card de pe piață, Bonus Card.

Garanti Bank este deținută de Turkiye Garanti Bankasi (TGB), cea de-a doua bancă după active din Turcia.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.