Gala Societăţii Civile 2009

0

„Gala, desfăşurată aseară, a reunit cei mai activi membri ai societăţii civile şi personalităţi ale vieţii publice româneşti. Marele premiu al celei de-a VII-a ediţii a Galei Societăţii Civile a revenit Asociaţiei Kogayon pentru proiectul „Stop vânătorii în parcurile naţionale”. Ales din totalul de 174 de proiecte înscrise anul acesta, proiectul Asociaţiei Kogayon s-a detaşat de celelalte, fiind considerat cel mai bun exemplu al forţei de convingere de care poate dispune societatea civilă din România.”


Educaţie şi cercetare
Premiul I
Centru Regional PER Pentru Europa Centrală, de Est şi de Sud-Est; proiect „Material Auxiliar de Istorie a Minorităţilor Naţionale din România”
Premiul II
Fundaţia Dinu Patriciu; proiect „Inventează-ţi Viitorul!”
Premiul III
World Vision România; proiect „Biroul Cursuri de calculatoare pentru copiii din mediul rural”

Artă şi cultură
Premiul I
Asociaţia Culturală Sunet Ambianţă Timişoara; proiect „Festivalul PLAI”
Premiul II (la egalitate)

Continuarea pe Gala Societăţii Civile sau pe Europa FM

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează