Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala LSRS 2021 – De la viziune la acțiune – 28 martie 2021

0

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) anunță evenimentul Gala Studenților Români din Străinătate, ediția a doisprezecea, ce va fi transmis online duminică, 28 martie 2021, începând cu ora 18.00, pe pagina de Facebook.

Ca în fiecare an, Gala LSRS este evenimentul studenților români de pretutindeni, care prin pasiunea și dedicarea lor obțin rezultate academice excelente, reunind studenții și absolvenții români din întreaga lume. Acest eveniment este dedicat recunoașterii și premierii excelenței academice a tinerilor români de peste granițe, oferind astfel un spațiu în care ideile și reușitele studenților și absolvenților români din străinătate să fie remarcate și recunoscute la nivel național și nu numai. Vom afla astfel cei 12 câștigători ai concursului Premiile LSRS pentru Excelență Academică, concurs ce a strâns mai mult de 130 de aplicații la cele 11 categorii. Finaliștii concursului, cât și câteva cuvinte despre experiența lor pot fi accesate aici https://lsrs.ro/gala-lsrs-2021/

Pe lângă decernarea premiilor, Gala LSRS va prezenta mesaje dedicate studenților din partea ambasadorilor și consulilor din Italia, Spania, Portugalia, Franța, Marea Britanie și Japonia. Totodată, vor fi invitați și E.S. doamna Luminița Odobescu, Ambasador al României la Uniunea Europeană, dar și reprezentanții Agenției Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, care vor vorbi despre mobilitatea proiectului Erasmus în pandemie.

Ediția de anul acesta este organizată virtual, oferind astfel oportunitatea de a aduna studenții și românii din orice colț al lumii și de a celebra și mai puternic reușitele lor după un an diferit. Evenimentul este public și poate fi vizualizat aici: https://fb.me/e/YCa6lDCX

Toți cei interesați pot afla toate noutățile urmărindu-ne pe Facebook la: @lsrs.romania sau pe siteul nostru https://lsrs.ro/

Anul acesta, avem bucuria de a-i avea alături de noi pe Academia Română, ANPCDEFP, Ministerul Afacerilor Externe, Universitatea din București, Universitatea Babes- Bolyai, EximBank, FanCourier, Romanian Business Leaders, Repatriot, MARe – Muzeul de Artă Recentă, Agromec Dragalina, Radicstar.

DESPRE LSRS

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) este o asociație neguvernamentală, apolitică și echidistantă care se ghidează după două valori cardinale importante: educația tinerilor și promovarea culturii române în străinătate. Pe termen mediu și lung, LSRS își setează ca obiective principale sprijinirea românilor ce studiază în străinătate și crearea unei legături stabile între aceștia și România. În acest context, LSRS promovează cultura română peste hotare prin numeroase proiecte locale și internaționale.

Pe plan intern, LSRS încurajează creativitatea, profesionalismul și solidaritatea membrilor săi din fiecare filială și de asemenea promovează coeziunea între studenții din filiale diverse, ce se întind pe toate continentele. În același timp LSRS promovează drepturile și interesele academice, profesionale, sociale, civice și culturale ale membrilor săi, precum și o atitudine pozitivă față de perspectivele orientării lor spre țară.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.