Gala Crucea Roșie a ajuns la cea de-a VII –a ediție

0

Crucea Roșie Română, în parteneriat cu Societatea Română de Televiziune, vine din nou în ajutorul copiilor defavorizați și familiilor acestora, prin organizarea ediției a VII-a a Galei Crucea Roșie, în data de 12 decembrie  2014.  Evenimentul va fi transmis atât pe postul național de televiziune cât și pe TVR HD, TVR International şi online, pe TVR+ în intervalul orar 21.00 – 23.00. Gala din acest an are ca scop colectarea de fonduri și alimente in beneficiul copiilor defavorizati, sub sloganul „E Crăciun și pentru ei”. 

crucea rosie

Prezentatorul galei este, ca de fiecare dată, Iuliana Tudor, Ambasador al Crucii Roşii Române, iar alaturi de el vor fi pe parcursul serii doamna Mihaela Geoană, Președintele Crucii Roșii Române și doamna Margareta Pâslaru, membru de onoare al Crucii Roșii.

Artiştii care au răspuns afirmativ invitaţiei de a se alătura acestui demers şi de a deveni, astfel, voluntari ai Crucii Roşii, sunt Voltaj, Elena Gheorghe, Trouble Crew, Paula Seling, Mioara Velicu, Alexandru Tomescu, Denisa Luncan. Tot în cadrul Galei de vineri seară, telespectatorii îl vor cunoaşte pe cel mai tânăr voluntar al Crucii Roşii – Tudor, băieţelul de 4 ani al Iulianei Tudor. Un exemplu de generozitate vor oferi si urmatoarele personalitati, insotite de copiii lor: Ilie Năstase, Carmen Brumă, Dana Rogoz, Liana Stanciu, Monica Davidescu, Cristina Stănciulescu.

 „Ne dorim ca ediția de anul acesta a Galei să facă posibilă, încă o dată, aducerea unui zâmbet pe chipurile copiilor defavorizați și a familiilor acestora care se află în imposibilitatea de a-și asigura hrana. Ghidați de motto-ul „E Crăciun și pentru ei”, vom încerca împreună cu voluntarii Crucea Roșie și sustinatorii acestei cauze să aducem spiritul și bucuria Crăciunului și în viața celor care suferă de foame”, a declarat Mihaela Geoană, Preşedintele Crucii Roşii Române.

Timp de o lună, numerele de telefon și de SMS vor rămâne la dispoziția telespectatorilor care doresc să aducă o bucurie copiilor nevoiași, prin donații în bani. La numărul scurt de SMS 8841 se pot face donații de 2 euro/SMS în rețelele Vodafone, Orange și Telekom Mobile. În rețeaua Telekom România se pot face donații de 2 euro/apel la numărul : 0900900066 sau  10 euro / apel la numărul 0900900068. În magazinele partenere se pot face donații de alimente greu perisabile sau se pot face donații online pe site-ul www.crucearosie.ro.

Proiectul Banca de Alimente presupune colectarea de alimente greu perisabile în magazinele partenere ale Băncii de Alimente: Carrefour, METRO, Mega Image, Real, XXL Megadiscount, Cora Cluj, Cora Mehedinți și Cora Arad, stocarea lor în depozitele Crucii Roșii și apoi distribuirea acestora către persoanele vulnerabile din întreaga țară.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.