Fundiţele #CheckYourSelfie din România pe locul II la nivel mondial

0

În cadrul campaniei Nestlé Fitness,

Fundiţele #CheckYourSelfie din România pe locul II la nivel mondial

Prin intermediul campaniei #CheckYourSelfie, desfăşurată în octombrie, luna de promovare a luptei împotriva cancerului la sân, aproximativ 400 de fundițe roz au fost “agățate” pe harta României, țara noastră clasându-se la nivel global, pe locul al doilea după Portugalia. Campania a avut un real succes, popularizându-se, astfel, și în rândul femeilor din România importanța propriei examinări a sânilor. În plus, Nestlé Fitness s-a implicat și în cros-ul organizat de Asociația Casiopeea și a ajutat la strângerea fondurilor pentru achiziția de proteze, printr-o donație.

#CheckYourSelfie -Nestlé FITNESS

Mesajul campaniei de pe pagina de Facebook a Nestlé Fitness, din perioada 15 septembrie – 30 octombrie, a înregistrat peste 3.000.000 de impresii, în aproximativ 50 de postări. Hashtagul #CheckYourSelfie a fost asociat în peste 153 de postări.

Bra Cam – video-ul postat pe pagina de YouTube a Nestlé Fitness România a fost vizualizat de peste 250.000 de ori, iar la nivel global a avut peste 20 de milioane de vizualizări.

“Ne bucurăm că datorită campaniei #CheckYourSelfie, din ce în ce mai multe femei s-au alăturat luptei împotriva cancerului la sân și au conștientizat importanța autoexaminării. Mesajele primite ne-au încurajat să continuăm această campanie și în anii următori pentru a trage un semnal de alarmă în legătura cu această afecțiune”, a declarat Olimpia Nadolu, Associate Marketing Manager, Breakfast Cereals Nestlé România.

“Mulţumim Nestlé Fitness, un partener de încredere al Asociației Casiopeea și o companie foarte implicată în susținerea cauzei noastre. În urma cros-ului din București, la care au participat alături de alte 2.700 de persoane și angajații Nestlé, am reușit să strângem 30.000 de euro şi să donăm 320 de proteze mamare femeilor care luptă împotriva cancerului la sân”, a declarat
Dr. Marina Oțelea preşedintele Asociaţiei Casiopeea.

Campania #CheckYourSelfie și-a dorit să aducă în prim-plan importanţa autoexaminării și de a determina cât mai multe femei din România, dar și din întreaga lume, să îşi facă un control periodic al sânilor, esențial în detectarea şi prevenirea cancerului la sân.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.