Fundația Olimpică Română devine membru asociat SportAccord

0

Fundația Olimpică Română devine membru asociat SportAccord, organizație mondială ce reunește toate federațiile internaționale pe diverse ramuri sportive, atât olimpice, cât si neolimpice.

Fundația Olimpică Română, reprezentată de către Andreea Răducan, a primit votul favorabil din partea membrilor Adunării Generale, cu prilejul  convenției SportAccord World Sport și Business Summit organizate în Rusia, la Soci, în perioada 19-24 aprilie 2015.

Prezentare Andreea Raducan

SportAccord este o organizație de prestigiu, care aduce un suflu nou în lumea sportului mondial, iar faptul că Fundația Olimpică Română este acum parte din această mare familie, mă bucură enorm. Sprijinul membrilor SportAccord este foarte important pentru dezvoltarea unor noi proiecte, atât în România, căt și la nivel internațional”, a declarat Andreea Răducan, președintele Fundației Olimpice Române.

Convenția SportAccord World Sport și Business Summit reunește anual, timp de 6 zile, delegații federațiilor sportive internaționale și cei ai industriei mondiale din domeniul sportiv, cu scopul de a găsi soluții noi și inovative pentru dezvoltarea sportului.

SportAccord este în primul rând o platformă de colaborare sportivă, iar implicarea fiecărui membru, prin specificul activității sale sportive, este esențială. Din acest punct de vedere, Fundația Olimpică Română reprezintă o inițiativă lăudabilă și o resursă pentru dezvoltarea unor noi proiecte în parteneriat cu membri SportAccord. Mai mult de atât, cred ca această colaborare înseamnă un pas în plus pentru sportul românesc și mai ales pentru acei profesioniști care își doresc să stea la masa mondială a sportului”, a declarat Marius Vizer, președintele SportAccord.

Pe perioada evenimentului, Fundația Olimpică Română îi așteaptă pe participanți la standul de prezentare, unde aceștia vor putea afla mai multe despre proiectele dezvoltate în România.

În plus, pe 23 aprilie va avea loc ceremonia de decernare a premiilor SportAccord. Sportivul român Camil Moldoveanu, lider mondial în clasamentul Federației Internaționale de Ju-jitsu (IJJF), a fost nominalizat în cadrul competiției pentru titlu de cel mai bun sportiv al anului. Premiile SportAccord mai cuprind și alte categorii: cea mai bună sportivă, eroul sportiv al anului, cel mai bun oraș sportiv, reclama sportivă a anului, sponsorul anului 2014.

SportAccord este o organizație in creștere, reunind 109 federații internaționale și membri asociați, 52 de federații internaționale din 95 de țări și peste 1000 de organizații.

***

Fundația Olimpică Romană este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care susține dezvoltarea tinerilor sportivi, promovează sportul și principiile unei vieți sănătoase și oferă sprijin sportivilor români aflați în situații deosebite de viață.  Spiritul și valorile olimpice reprezintă fundamentul Fundației Olimpice Române. Principalele valori care ghidează fundația, atât în proiectele desfășurate, căt și prin partenerii cu care colaborează sunt respectul, excelența și prietenia.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.