Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fotografiază aşteptările tale de la Europa în concursul „Europa, am ceva să-ţi spun”

0

Europa, am ceva să-ţi spun… Concurs de fotografie organizat de Grupul PSE din cadrul Comitetului Regiunilor

 

Vrei să câştigi material fotografic în valoare de până la 2º000 EUR şi o excursie de trei zile pentru două persoane la Bruxelles? Atunci e timpul să-ţi iei aparatul foto şi să fotografiezi.

În cadrul Anului european al cetăţenilor 2013, Grupul PSE al Comitetului Regiunilor (CoR) lansează la 1 martie cea de-a şasea ediţie a concursului său anual de fotografie.

Europa, am ceva să-ţi spun…” îi îndeamnă pe fotografii amatori să surprindă în fotografii aşteptările lor de la Europa. Fotografiile pot avea drept temă construirea în comun a Europei, cetăţenia europeană sau ne pot arăta care crezi că este locul tău în Europa.

Spune-ne povestea ta despre Europa într-o fotografie. Fii creativ. Imaginativ. Original.

Concursul se va desfăşura între 1 martie şi 30 iunie 2013 şi este deschis rezidenţilor europeni cu vârsta de peste 18 ani.

Cele mai bune trei fotografii vor fi selecţionate de un juriu alcătuit din membri ai Grupului PSE din cadrul CoR, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi regionale din UE, şi din profesionişti în domeniul fotografiei. În plus, publicul va putea selecţiona în septembrie un al patrulea câştigător prin vot online pe pagina noastră Facebook (www.facebook.com/pesgroupcor) .

 photo competition europa

Pentru informaţii suplimentare privind concursul şi materialele promoţionale, vizitaţi bit.ly/tell-europe

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.