Fotografiază aşteptările tale de la Europa în concursul „Europa, am ceva să-ţi spun”

0

Europa, am ceva să-ţi spun… Concurs de fotografie organizat de Grupul PSE din cadrul Comitetului Regiunilor

 

Vrei să câştigi material fotografic în valoare de până la 2º000 EUR şi o excursie de trei zile pentru două persoane la Bruxelles? Atunci e timpul să-ţi iei aparatul foto şi să fotografiezi.

În cadrul Anului european al cetăţenilor 2013, Grupul PSE al Comitetului Regiunilor (CoR) lansează la 1 martie cea de-a şasea ediţie a concursului său anual de fotografie.

Europa, am ceva să-ţi spun…” îi îndeamnă pe fotografii amatori să surprindă în fotografii aşteptările lor de la Europa. Fotografiile pot avea drept temă construirea în comun a Europei, cetăţenia europeană sau ne pot arăta care crezi că este locul tău în Europa.

Spune-ne povestea ta despre Europa într-o fotografie. Fii creativ. Imaginativ. Original.

Concursul se va desfăşura între 1 martie şi 30 iunie 2013 şi este deschis rezidenţilor europeni cu vârsta de peste 18 ani.

Cele mai bune trei fotografii vor fi selecţionate de un juriu alcătuit din membri ai Grupului PSE din cadrul CoR, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi regionale din UE, şi din profesionişti în domeniul fotografiei. În plus, publicul va putea selecţiona în septembrie un al patrulea câştigător prin vot online pe pagina noastră Facebook (www.facebook.com/pesgroupcor) .

 photo competition europa

Pentru informaţii suplimentare privind concursul şi materialele promoţionale, vizitaţi bit.ly/tell-europe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează