FOTO: Locul 8 în topul celor mai frumoase castele europene!

3

Vești bune pentru turism! Un castel din România ocupă locul 8 într-un clasament întocmit de Lonely Planet. Castelul Corvinilor de la Hunedoara este în topul celor mai frumoase castele europene.

Considerat de europeni drept o destinaţie turistică „de vis”, Castelul Corvinilor din Hunedoara a ocupat poziţia a opta în topul celor mai frumoase construcţii medievale din Europa, surclasând alte două construcţii din România, Peleş şi Bran.

Mai multe informații pe adevărul.ro.

PS: Mulțumim Mariana pentru informație!

foto Florin Ghindă


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

Comentează