Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fonduri-Structurale.ro: Căutăm antreprenori sociali cu viziune și mentori care vor să se implice în scalarea ecosistemului afacerilor cu impact din România!

0

Antreprenorii care creează impact social în comunități și profesioniștii care vor să sprijine consolidarea ecosistemului antreprenoriatului social românesc se pot înscrie în programul de incubare Bridge for Billions – program premiat care sprijină dezvoltarea afacerilor cu impact la nivel global.

Scopul programului de incubare este să sprijine afacerile sociale selectate să devină pregătite pentru investiții. Programul de incubare reprezintă o etapă din dezvoltarea unui nou instrument de finanțare pe care fonduri-structurale.ro, Ashoka România, CONDA (Austria), QOIN (Olanda) și Bridge for Billions (Spania) îl creează pentru antreprenorii sociali din România.

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.