Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FlixBus se extinde în România și lansează noi rute în vestul țării. Care sunt destinațiile

0

++      Rețeaua FlixBus continuă să se extindă în România și lansează noi rute în vestul țării

++      Locuitorii din Timișoara vor avea la dispoziție curse directe spre Praga

++      Din 11 aprilie, vor fi introduse noi curse directe de noapte spre München, Salzburg și Rosenheim

București, 29.03.2019 – FlixBus anunță o nouă etapă de extindere a rețelei verzi din România și lansează noi curse din zona de vest a țării spre Praga, Salzburg, Rosenheim și München.

Noile curse  încep din 11 aprilie, dar pasageri își pot planifica deja călătoriile în aceste orașe, biletele fiind disponibile.

FlixBus lansează o cursă directă din Timișoara spre Praga

Autocarele verzi vor opera noi curse directe spre capitala Cehiei din Timișoara și Arad. Astfel, pentru Timișoara, Praga devine cea de a treia capitală Europeană cu o conexiune FlixBus directă alături de Viena și Budapesta. Pasagerii din regiunea de vest a țării vor avea la dispoziție 5 curse pe săptămână pentru a călători direct spre Praga.

O  nouă cursă de noapte spre München pentru locuitorii din vestul țării

Tot din 11 aprilie, operatorul cu cea mai mare rețea de autocare pe distanțe lungi din Europa va introduce o cursă de noapte directă spre München. Cursa va fi disponibilă pentru locuitorii din Lugoj, Arad și Timișoara.

FlixBus operează deja o cursă spre München cu plecare din București. Acum, și mai mulți pasageri români vor putea călători direct spre Austria și Germania. Autocarele FlixBus vor opera 5 curse directe din vestul țării spre Salzburg, Rosenheim și München, săptămânal.

Din Arad se poate călători direct cu autocarele FlixBus spre orașe din Germania (cum ar fi Berlin, Frankfurt, Dortmund, Hamburg), Belgia (Bruxelles, Antwerp, Charleroi), Olanda (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht), Franța (Strasbourg, Bordeaux sau Marsilia) și Italia (Milano, Veneția sau Genova).

Mai multe călătorii accesibile și sustenabile în România

FlixBus oferă conexiuni directe din București spre 15 țări din Europa. Obiectul principal al operatorului de transport de distanțe lungi este să conecteze cât mai multe regiuni mici și mijlocii la rețeaua europeană. Introducerea unor noi curse directe este încă un pas important pentru a oferi gamă mai largă de călătorii accesibile și sustenabile unui număr cât mai mare de pasageri români.

„Suntem încântați să lansăm rute noi FlixBus din vestul României. Anul trecut, în sezonul de vară, Austria și Germania s-au numărat printre destinațiile favorite ale românilor. Extinderea rețelei FlixBus reflectă interesul crescut al pasagerilor pentru a aceste destinații”, a declarat Laszlo Arany, Managing Director Regional FlixBus.

Biletele pentru noile curse se pot achiziționa de pe site-ul FlixBus sau prin intermediul aplicației, dar și de la agențiile de turism partenere. FlixBus colaborează cu parteneri locali ce oferă bilete în peste 1.600 de puncte de vânzare în România.

Găsiți o selecție de imagini cu rezoluție mare, pe care le puteți descărca, aici: centru media

Despre FlixBus

 

FlixBus este o companie tânără furnizoare de transport pe distanțe lungi. Din anul 2013, oferă un mod alternativ, comod și verde de a călători, pentru orice buzunar. Grație planificării inteligente a rețelei și a unui sistem backend de ultimă generație, FlixBus oferă cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa, cu 350.000 de curse zilnice către 2.000 de destinații din 29 de țări.

Fondat și lansat în Germania de trei antreprenori tineri, Jochen Engert, André Schwämmlein și Daniel Krauss, start-up-ul combină experiența și calitatea prin strânsa colaborare cu sectorul regional de IMM-uri. Din birourile sale din Berlin, München, Paris, Zagreb, Milano și Stockholm, echipa FlixBus, aflată în plină expansiune se ocupă de planificarea rețelei, de relațiile cu clienții, de managementul calității, de marketing și de vânzări, precum și de dezvoltarea activității și a tehnologiei. Partenerii de transport regionali, adesea firme de familie clădite pe eforturile câtorva generații, se ocupă de operațiunile cotidieneși de o flotă de autocare verzi FlixBus, punând un accent deosebit pe cele mai înalte standarde de confort și de siguranță. Așadar, inovația, spiritul antreprenorial și o marcă puternică în transportul internațional de persoane sunt completate de experiența și de calitatea unui sector tradițional format din firme mici și mijlocii. În 2017, FlixBus a transportat 40 milioane de pasageri.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.