Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Flavian Dobre, cofetar român celebru la nivel internațional, lansează Fusion Bar, un concept high-tech

0

Flavian Dobre, cel mai talentat cofetar din România și din Europa, lansează Fusion Bar, un concept high-tech

Flavian Dobre - fusion bar 1

Flavian Dobre, Master Pastry Chef la numai 24 ani, cofetar renumit la internațional, ce deține titlul de cel mai bun cofetar din România și Europa și totodată absolvent al celor mai mari școli de cofetari din lume, printre care “Lenôtre École” din Franța și „Etoile Academy” din Italia, lansează un concept inedit, Fusion Bar, ducând cofetăria la un nivel high-tech.

Fusion Bar este un concept de desert pe care Flavian Dobre dorește să îl implementeze în cadrul evenimentelor, pentru a oferi o notă artistică și în ceea ce privește latura culinară dulce.

“Ideea a venit atunci când am văzut cât de mult se pune accent pe partea de mâncare într-un eveniment, dar mai putin pe partea dulce. Atunci mi-am dat seama că aș putea crea ceva spectaculos și pe partea de dulciuri. Practic, aceste Fusion Bar-uri sunt spectacole create live și totul este dus la extrem începând de la design până la calitatea produselor. Prima încercare a unui astfel de Desert Bar am făcut-o la academia mea, Academia Flavian Dobre. În cadrul unui curs am pus pe roate Jungle Bar Desert, iar cursanții au foarte încântați. A fost o adevarată reușită, pe mine impresionându-mă până la lacrimi deoarece reușisem să duc cofetăria la un alt nivel, high-tech, cum imi place mie sa spun”, mărturisește Flavian Dobre.

Flavian Dobre - fusion bar 2

Tânărul Master Pastry Chef, maestru în cofetărie artizanală, a dezvoltat 5 concepte Fusion Bar Desert ce îmbină plantele și florile cu mai multe feluri de metale, precum alama și cuprul, într-un spectacol de lumini inedit, ca de exemplu: Jungle Bar Desert (ierburi si plante exotice, sunete din junglă, fum greu și lumini spectaculoase), sau Steel Bar Desert (îmbină mai multe feluri de metale: cupru, alamă, aluminiu, oțel și becuri Edison).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.