Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Flanco aderă la programul Rabla pentru electrocasnice și oferă, suplimentar, propriile vouchere

0

Flanco Retail, compania românească prezentă pe piața autohtonă din 1994, aderă la programul guvernamental „Rabla pentru electrocasnice”. Prin intermediul acestuia, Ministerul Mediului acordă vouchere valorice, în schimbul predării unui deșeu electrocasnic.

Flanco Retail va participa la acest program, la fel ca în fiecare an, cu toate cele 156 de magazine de la nivel național, dar și online, prin intermediul site-ului flanco.ro Compania și-a pregătit deja stocurile cu produse eficiente energetic, din toate categoriile menționate în propunerea Ministerului.

„Electrocasnicele mari, precum mașinile de spălat, combinele frigorifice sau aparatele de aer condiționat, au la noi în țară o durată medie de utilizare de 6-8 ani, mult peste media europeană, fapt care explică necesitatea acestui program. Românii își schimbă rar sau foarte rar electrocasnicele din diverse considerente – în primul rând financiare, dar și funcționale sau emoționale – iar programul Rabla nu face decât să le dea un impuls suplimentar, atunci când trebuie să ia o decizie benefică atât pentru ei, cât și pentru mediu. Din acest motiv ne-am implicat în toate campaniile guvernamentale, dar am derulat și propriile noastre programe,”  declară Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Programul Rabla demarat de Flanco acordă clienților vouchere de 200 de lei în schimbul electrocasnicelor mari, uzate. Voucherele pot fi folosite la cumpărarea oricărui produs din portofoliul Flanco.

„Rolul nostru ca retailer specializat este să ajutăm oamenii să-și permită accesul la tehnologiile noi, mai performante și mai puțin poluante”, declară Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco. „Am văzut anul acesta cât de mult contează tehnologia modernă și am fost martori ai unor investiții considerabile mai ales în produse de IT și telecom. În programul Rabla, ne axăm mai mult pe televizoare, mașini de spălat și frigidere, întrucât sunt cele trei categorii de produse de valoare mare și de folosință îndelungată, pentru care noile tehnologii, mai performante și mai eficiente energetic, contează foarte mult în utilizare”, adaugă Ovidiu.

Despre Flanco:

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 156 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 116 orașe ale României. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro sau paginile de Facebook şi de LinkedIn.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.