Firma de avocatura romaneasca, locul 1 in Europa Continentala

0

Tuca Zbarcea & Asociatii a devenit firma de avocatura cu cel mai mare punctaj din Europa Continentala, conform celui mai recent raport al „Financial Times Innovative Lawyers”.


londraJoi, 22 octombrie, la Londra, Financial Times a lansat editia din acest an a raportului „Financial Times Innovative Lawyers”, in prezenta a peste 400 de avocati si consilieri juridici din Europa. Pus sub semnul crizei economice si financiare mondiale care a afectat si profesia juridica, raportul Financial Times „analizeaza un an istoric, in care evenimentele de dupa colapsul Lehman Brothers au schimbat definitiv fata pietei avocaturii de business”.

Citeşte mai multe informaţii pe 9am.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează