Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Finanțări disponibile în cadrul Fondului pentru Drepturile Omului

0

Apel deschis în cadrul Fondului pentru Drepturile Omului, gestionat de Ambasada Olandei la București.

Ambasada Olandei la București a anunțat lansarea unui apel pentru cereri de proiecte în cadrul Fondului pentru Drepturile Omului, anunță Fonduri-Structurale.ro

Organizațiile societății civile din România pot prezenta propuneri de proiecte axate, pe de o parte, pe consolidarea promovării drepturilor omului în România și, pe de altă parte, pe consolidarea capacității acestora de a colabora cu Guvernul Român în vederea implementării a politicilor publice menite să apere în mod eficient drepturile omului.

Granturile solicitate trebuie să se încadreze în intervalul 5.000 – 24.999 euro.

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 30 aprilie 2021, ora 12:00.

Detalii pe Fonduri-Structurale.ro

Call for applications Human Rights Fund 2021

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.