Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FINANȚARE 2 milioane de euro @ Timișoara Capitala Europeană a Culturii 2023

0

„Timișoara Capitala Europeană a Culturii 2023” – apel relansat!

Cu un fond de 2 milioane de euro, a fost redeschisă linia de finanțare pe fonduri norvegiene pentru Capitală Culturală, linie închisă anul trecut din cauza pandemiei, anunță Primăria Timișoara aici.

Vor fi finanțate evenimente, seminarii, campanii, festivaluri, expoziții, târguri ale oricărei entități publice sau private, inclusiv ONG-uri, din România și statele donatoare, care au legătură cu titlul de Capitală Culturală Europeană pe care Timișoara îl va deține în 2023.

Noul termen de depunere este 20 decembrie 2021 (ora 16:00, ora României).

Info aici: https://t2023.eeagrants.ro

Apelul „Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023” se relansează cu un buget total de 2.000.000 € având ca termen limită de depunere 20 Decembrie 2021.

Prezentul apel își propune să finanțeze inițiative bilaterale, dezvoltate și desfășurate în parteneriat între entități din România și Statele Donatoare, în contextul Timișoara – Capitala Europeană a Culturii 2023. Inițiativele vor avea drept scop consolidarea cooperării și sporirea cunoașterii și înțelegerii reciproce între România, Norvegia, Islanda și / sau Liechtenstein.

Sursa și mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.