Filmul romanesc „Katalin Varga” a fost premiat la Antalya

0

Pelicula Katalin Varga, regizată de Peter Strickland şi produsă de Tudor şi Oana Giurgiu (Libra Film), a fost recompensată cu un nou trofeu. Actriţa Hilda Peter a câştigat Premiul pentru Cea Mai Bună Actriţă, în cadrul Festivalului Internaţional de Film Golden Orange din Antalya, desfăşurat în perioada 10-17 octombrie 2009.

„De asemenea, între 13-22 noiembrie, Katalin Varga va fi prezentă şi la cea de-a 50-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Salonic, în secţiunea Balkan Survey.” potrivit realitatea.net

În România, Katalin Varga va fi lansat pe 13 noiembrie 2009.

film

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează