Filmul „Katalin Varga”, 3 nominalizari la British Independent Film Awards

0

Vești bune din nou pentru industria de film românesc! Coproductia romano-britanica „Katalin Varga”, premiata cu Ursul de Argint la Berlin, este nominalizata la trei categorii in cadrul celei de-a 12-a editii a British Independent Film Awards, potrivit distribuitorului Transilvania Film, preluat de NewsIn.

Știrea completă este pe site-ul Ziua.ro

katalin-varga-183434l-175x0-w-a361b26d„Katalin Varga” este primul film cu participare romaneasca din istoria British Independent Film Awards. Pelicula a fost nominalizata la categoria Cea mai buna realizare a anului in productia de film, alaturi de „Bronson”, „Bunny & The Bull”, „The Hide” si „The Imaginarium of Doctor Parnassus”. Regizorul peliculei, Peter Strickland, va concura pentru The Douglas Hickox Award (Cel mai bun regizor debutant) alaturi de Armando Iannucci („In The Loop”), Duncan Jones („Moon”), Sam Taylor-Wood („Nowhere Boy”) si Samantha Morton („The Unloved”), iar actrita clujeana Hilda Peter este nominalizata la premiul pentru Cel mai promitator debut, alaturi de Katie Jarvis („Fish Tank”), Christian McKay („Me and Orson Welles”), George MacKay („The Boys Are Back”) si Edward Hogg („White Lightnin'”).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează